Reklama

Reklama

3 Tenors in Concert 1994, The

(koncert)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Nezabudnuteľné prednesenie najkrajších a najznámejších operných árií trojicou asi najuznávanejších svetových tenorov (Pavarotti, Carreras, Domingo). Na koncerte odznela aj nová verzia najťažšej árie "Nessun dorma!". Predstavenie sa odohralo na štadióne Dodger Stadium v Los Angeles. (TomBar)

Recenze (8)

Kulmon 

všechny recenze uživatele

Nejsem žádný fanda do opery, ale to co předvádí tohle trio nejslavnějších tenorů přelomu tisíciletí mne ohromilo. I když se o operu nezajímáte, jistě znáte ty nejslavnější arie, a pokud vás ani ty neposadí na prdel, tak jsou tu písně z West Side Story či Singing in the Rain, čemuž mohutně aplauduje samotný Gene Kelly. ()

hans500 

všechny recenze uživatele

Slavné operní árie i jiné písně v podání tří tenorů. Zazní vše možné od "La Donna è Mobile" a "Nessun Dorma" až po "My Way". Luciano Pavarotti, Plácido Domingo i Jose Carreras zpívají výborně, jasných 5*. ()

Bohemák 

všechny recenze uživatele

Trochu poplatné širšímu publiku, ale z těhle hrdel ani víceméně populární hudba neurazí. Američanům se tehdy prostě povedlo ozvláštnit nijak strhující světový šampionát ve fotbale a akce se odehrála v době, kdy se objevovaly spekulace o tom, že spolu 3 nejslavnější tenoři nijak zvlášť nevycházejí. Poněkud se pozapomíná na vynikajícím způsobem odvedenou práci dirigenta Zubina Mehty. ()

naxicka 

všechny recenze uživatele

Co může být lepšího, než 3 skuteční králové operního nebe? Ano, dnes už známe nové adepty na toto označení a dokonce jsou i tací, kteří nejen že dosahují kvalit těchto mistrů, ale dávají opeře i nový rozměr..Ale to bychom se dostali zase někam jinam. Tedy 3 tenoři: Luciano Pavarotti, Placido Domingo a Jose Carreras. Znáte lepší kombinaci?;-) ()

Clowie 

všechny recenze uživatele

Měla jsem předem k téhle trachtaci velkou nedůvěru. Takové podbízení vkusu a kýč, myslela jsem si. Dokud jsem si je neposlechla. A teď se k té nahrávce pořád vracím a užívám si ji a obdivuji a miluji! A myslím si, že Zubin Mehta je geniální dirigent a Pavarotti nejlepší pěvec všech dob! A že s Domingem a Carrerasem vytvořili dokonalý koncert s těmi malými žertíky pro diváky! ()

Reklama

Reklama