Reklama

Reklama

Náhradní matka

  • Česko Vražedná nenávist (více)
všechny plakáty

Obsahy(1)

Jay a Naomi jsou pár se světlou budoucností, ale nedaří se jim zplodit potomka. Když všechny pokusy selžou, rozhodnou se najít ženu, ochotnou vynosit pro ně dítě. Když se jim přihlásí sympatická Jennifer, problém se zdá být vyřešen, ale nadějní rodiče netuší, že tato mladá žena u jejich dveří nezazvonila náhodou, a že má své vlastní záměry. Pod jejím úsměvem se totiž ukrývá žena, která chce naplnit svou pokřivenou spravedlnost a trpělivě čeká na den, kdy bude moct vykonat svou pomstu. Kdo ale má být její obětí? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

lennyd 

všechny recenze uživatele

Jayovi a Naomi se nedaří počít dítě, byť jsou oba plně v pořádku. A tak se přihlásí do programu, kdy jejich oplodněné vajíčko vynosí cizí žena. Ideální se zdá být mladá Jennifer (Bridgette Wilson). Ale již po několika týdnech společného soužití Jay a Naomi zjišťují, že Jennifer se v jejich bytě nevyskytla náhodou. Ale stále nosí jejich dítě, a tak se s ní jen tak rozloučit nemohou. Ale co vlastně Jennifer skrývá? ... Absolutně netuším, jak se mi tento film mohl vyskytnout v domácí sbírce DVD - tohle by si nikdo se zdravým rozumem koupit nemohl. Tak absolutně průhledný scénář (snad až na ten motiv, který je objasněn v posledních minutách), naprosto nelogické chování jednotlivých postav a herecké obsazení vůbec (extrémně nesympatická Bridgette Wilson zde vládne). Zase jednou jsem se těšil na závěrečné titulky, a u nich jsem si teprve řádně oddychl... ()

Smileface 

všechny recenze uživatele

Klasický béčkový thriller na pozdní sobotní večer,žádné oslnivé herecké výkony,efekty či umění.Standartní podívaná s klasickou televizní dávkou napětí. ()

Reklama

Reklama