Reklama

Reklama

To byl náš hit

(pořad)
Hudební / Soutěžní
Česko, 2011, 22x90 min

Režie:

Roman Petrenko

Účinkují:

Petr Vondráček, Karel Gott, Michal Malátný, Michal David, Lucie Bílá, Helena Vondráčková, Petr Janda, Marta Jandová, Václav Noid Bárta, Jiří Suchý (více)

Obsahy(1)

Vyberte největší český hit všech dob. Přímý přenos za účasti hvězd moderuje Petr Vondráček. Hvězdné obsazení a hity, které jste měli rádi.

1. díl (nesoutěžní) - Úvodní část (hity sedmi dekád)
2. díl - Hity 60. let
3. díl - Hity 70. let
4. díl - Hity 80. let
5. díl - Hity 90. let
6. díl - Současnost (nultá léta)
7. díl - Hity pro pamětníky
8. díl - Film a seriál
9. díl - První semifinále
10. díl - Druhé semifinále
11. díl - Finále
12. díl (nesoutěžní) - Vánoční hity
13. díl (střihový pořad) - Hity Karla Svobody
14. díl (střihový pořad) - Nejlepší mužská pěvecká vystoupení
15. díl (střihový pořad) - Nejlepší ženská pěvecká vystoupení
16. díl - Valentýnské duety
17. díl - Disco hity
18. díl - Rockové balady
19. díl - České muzikály
20. díl - Světové muzikály
21. díl - Cover verze
22. díl (nesoutěžní) - Slovenské hity (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (52)

paascha odpad!

všechny recenze uživatele

Strašné a příšerné od začátku do konce. Vrcholnou ránu mi asi dalo emo buzi předvedení Krylova Anděla, u kterého se topíč všech z piči plagiátorů, Drnec Srajda, musí kroutit závistí jako tasemnice v prdeli Šprcfajra 1. Jednoznačný a neodvolatelný odpad. O to horší, že jsem Petra Vondráčka míval rád, ale to byl ještě normální kluk, co hrával rokec ve Mlejně. ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Tak to rozhodně nebude můj hit... Měl jsem tu smůlu, že začátek 80. let mě naladil interpretací davidovského hitu Nonstop. Heidi to zvládla skvěle dobře jako třeba Tereza Pergnerová. Přežil jsem i Vítkovu úpravu za všechno může čas. Ale superkvašky Bendinga, Balogovou a Zonygu jsme přežil jen kvůli Ráchel. Ale ta se v Noidově "podání" rozplizla do řevu podbarveného záběry na Noidovy potetované ruce... Naštěstí Paní zpěvačka Lenka Filipová napravila dojem. Celkově nevyvážené, zbytečné - podobně jako rádoby napodobování a vtipné poznámky Petra Vondráčka. Ale jsou i horší pořady.________________ Tak druhou hvězdičku přidávám za Holky z naší školky. Trojí Škorpíkovo pojetí bylo zábavné a bavilo. ()

Reklama

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Zas tak hrozné aby to muselo být v černých číslech, to tedy nebylo. Neříkám však, že jsem to sledoval pravidelně. Někteří účinkující si vedli vcelku obstojně, jindy jsem nestačil hledět, když „hvězda“ zazpívala nějaký starý hit vážně otřesně. Inu zrovna nebyl po ruce upravovač hlasu atd…Nicméně jeden z těch snesitelnějších pořadů, které vyprodukoval Barrandov… ()

kobejn odpad!

všechny recenze uživatele

That was their shit... omylem sem zased k televizi, zrovna když běžela repríza "hitů" z 80. let - teda nic horšího me už nemohlo potkat (leda snad tuberkulóza nebo leukémie...) - přehlídka toho nejhoršího z nejhorších, a ještě z 80. let - místo, aby se to celý spláchlo do hajzlu - ty lidi i jejich hity - tak s tím ještě votravujou a přípomínaj si to - všechny ty bejvalý "superhvězdy" plus ty současný se tu sešli, aby bavili průměrný dav, který svůj život tráví u podobných televizních pořadů a nic víc ke štěstí nepotřebujou než vidět Heidi Janků, jak zpívá pecku Michala Davida Nonstop... když jsem na to koukal, tak sem čuměl jako blázen. Místo, aby si tydle lidi už dali pokoj a neztrapňovali se, oni to nevzdávají - všechny tydle starý struktůry vesele prosperujou dál - je to přesně, jak v písni od Totálního nasazení: "I když se doba změnila, lidi myslej stejně...I když se doba změnila, David hraje dál, a v tý naší pop music pan Janeček je král". Ačkoliv je rok 2011 a člověk by řekl, že žije v moderním světě, lidi uvažujou a mají vkus, jako by byli furt 80. léta. Konformita a stupidita se časem nemění, ale dál zůstává stejná - hurá. "To se pomnějem, to si zapláčem, to nebude jiný...". ()

Ajfist odpad!

všechny recenze uživatele

To jak dokáže někdo naprosto zničit svým novým pojetím pěkný starý hit, mě tento pořad dost naštval. Po odzpívání starých hitů některými kolikrát rádoby umělci, se mi chtělo zvracet a pokud by takový původní hit byl skutečně nazpíván tak, jak to někteří protagonisté udělali, nestal by se zřejmě vůbec hitem, protože nestačí jen pěkný text a dobrá hudba, ale i to pěkně podat. A některým se podařil pravý opak, tedy z hitu udělat paskvil. ()

Galerie (5)

Zajímavosti (3)

  • Do soutěže přišlo během nominačního a základního kola 309 715 hlasů. (max21)
  • V show vystoupilo 184 účinkujících a zaznělo celkem 63 skladeb. (max21)

Reklama

Reklama