Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Playboy Cooper a nesmělý Ed jsou bratři, navzdory naprosté vzájemné odlišnosti. Ed má jediný víkend na záchranu své kariéry, ale Cooper má o ideálním prožití konce týdne jiné představy. Chtěl by trhnout rekord v uloveném počtu dívek a Eda chce vzít na tuhle ďábelskou jízdu s sebou. Bez ohledu na to, jak se upjatý a neurotický bratříček bude bránit. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (88)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Moje hodnocení berte s velkou rezervou. To jsem přišel jednou z práce a potřeboval jsem nějak vypnout protože jsem byl vážně unavenej:-) A tak jsem měl na výběr tohle nebo novej Pátek 13. I když mám radši horory tak na JAsona jsem se nemohl soustředit a pustil si tohle. Film z dnešního hlediska dávám maximálně 3*, ale u mě jako odpočinkový film celkem uspěl. ()

P@\/EL 

všechny recenze uživatele

Opravdu vydařená komedie, která nabídne řadu sranfovních, leč někdy dost sprostých, scén, které mě parádně pobavily. Velkým plusem jsou bezpochyby úsměvné záběry z amaterských kamer, jimiž je celý děj opravdu originálně proložen a díky kterým není film nudný. Děj je plný nedorozumění, omylů a úletů, tudíž má celkem svižný spád. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Hodně sympatická a dobře pojatá teenagerovská komedie. Ve svém oboru rozhodně nadprůměr.Klein a Fehr si jsou i vzhledově dost podobní,takže jim spolupráce,jakož to bratři, dost seděla.Ve filmu uvidíme dost neobvyklé prvky,jako když se Edovi vždycky vybaví nějaké video,co natočil.Já se příjemně bavil, 80% ()

AndrewNewman 

všechny recenze uživatele

Mám rád jednoduché americké filmy o párty víkende, o nočnej zábave a pod. Ale toto bol naozaj prúser. Tvorcovia sa dokonalo spoliehajú len na fekálny humor a to môžem ako tak odpustiť len tvorcom paródii typu Scary Movie a pod. Pokus o nejakú romantickú komédiu zhasol už pri preglgnutí semena, ktoré nám predviedla istá mladá "dáma". O nejakom herectva škoda hovoriť. Kariéra Oziho začala v American Pie a tam aj skončila. Lepší dojem nezanechala ani tetička Robin, prdiaca vo výťahu. Škoda času, ktorý som pritom strávil. Jedna hviezda len za pekné krásky, ktoré sa tam točili. ()

Rex Mundi 

všechny recenze uživatele

Trochu čudný chlapec, ktorý nakrúca svojou kamerou smiešne "domáce videá" - nádejný úvod a nápad s dobrým potenciálom. Na takej myšlienke by sa dal vystavať dobrý "uletený" film, ktorý by bol humorný a inteligentný zároveň. To by však musel po spomínanom úvode nasledovať úplne iný scenár. Bohužiaľ zvyšok filmu je v porovnaní so začiatkom ako ľadová sprcha. V prípade Dlhého víkendu totiž zostalo len pri podpriemernej bláznivej komédii, kde hlavný hrdina je blbec na zaplakanie - lebo keby nebol, tento film by nevznikol. Tisíckrát omletý guláš štýlu "čo sa ešte môže stať", kde jediný ako-tak hrajúci herec je Chris Klein v úlohe obsedantne sukničkárskeho Coopera a jediné skutočne vtipné zábery sú tie "domáce videá". ()

Galerie (8)

Zajímavosti (1)

  • Natáčelo se ve Vancouveru (Britská Kolumbie, Kanada). (BMW12)

Reklama

Reklama