Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Ja nie som sklamaný,naopak nečakal som od tohoto filmu zázrak ale štandard a ten aj splnil.Konečne vianočný film,ktorý ma pobavil.Hneď keď to začalo a jednu utopil v hríbovej polievke a ďalších tam zmasakroval-dobré.Pointa ako vždy pri takýchto filmoch bola o ničom,ale hlavne že som sa bavil nie?Videl som veľa Santov vo filmoch,ale B.Goldberg bol jeden s najlepších,zahral to špinavo odhodlane a po tomto filme sa divím,že mu neponúkli rolu Santu,ale kde nenecháva explodovať deti.A kto ma sral,a dúfal som že bude čo najskor na rade?D.Smith tam hrál neuveriteľného debila,neviem či to bol zámer alebo fakt,ale ten tam bol veľký zúfalec. ()

demented 

všechny recenze uživatele

Dosť dobré, ale aj dosť bizarné. Na jednej strane prekliato čierno čierna komédia, ktorá ale paradoxne pripomína skôr rodinný film. Znie to divne, ale je to fakt. Brutálne mordy (nekecám, ale je ich tu viac ako vo väčšine hororov) a Santa so svojim "bodycountom" atakujúcim prvú priečku najzdatnejších slasherov (aspon čo sa týka počtu vrážd v jednom filme), pri ktorom Jason Vorhees vyzerá ako dosť veľký amatér - to sú asi hlavné klady tohto filmu. Nesmieme zabudnúť ani na totálne šialené vtipy, nápady a postavičky (viď bazoka a indián na konci filmu). A hlavne, otrú si tu hubu aj o Šatana :) . Na druhej strane tu máme primitívnučký scénar (ak sa to scénarom dá vôbec nazvať a celý film nie je náhodou len jedna veľká improvizácia). Na obranu ale musím dodať, že Ďábelský Santa musel byť určite brutálne zostrihaný (bez záverečných tituliek nemá ani 70 minút). Každopádne sa jedná o milé osvieženie a aspoň pre mňa sa stane vianočnou klasikou :) ()

Reklama

Vitason 

všechny recenze uživatele

Tak co nám tenhle Santa nechal pod stromečkem? Kromě několika utržených hlav, samozřejmě... Nadělil nám velice příjemnou zápletku o vraždícím dárkodárci, svěží loutkovou scénu a fajn hlavního záporáka. Když bych měl hodnotit zbytek filmových aspektů, tak by to vypadalo, že všichni uživatelé čsfd celý rok pořádně zlobili, protože to už dárky rozhodně nejsou. Tak předně ten příjemný námět je zabit nevtipným scénářem, který nepřináší jedinou zajímavou vraždu. Navíc se všechny násilnosti odehrávají mimo obraz, takže ani příznivci krvavých lázní si nepřijdou na své. Z herců za něco stojí jen santovský Goldberg a režie je až nechutně televizní. Pochválit tak mohou jen úvodní scénu s Jamesem Caanem, za kterou zbytek filmu hodně zaostává. Škoda dobrého námětu. ()

BaronX 

všechny recenze uživatele

Ze začátku docela gut, čistka v stupidní rodině - to byla docela pecka, ale postupem času to vyšumělo do ztracena. Chyběl tomu srozumitelnej děj, kvalitnější herci a závěr ... škoda mluvit (i to parádní vyvražďování postupem času sláblo - že by se tvůrce zalekli reakcí diváků?). Ale ten santa byl řízek, velmi příjemná změna od těch přeslazenejch tlouštíků. Hou hou hou !!! Každopádně dobrý záměr, slabé zpracování. Ta jedna hvězda je za Billa Goldberga. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

tak si tak na vánoce,celej den ležim v pelechu,žeru,žeru a žeru.čumenda na bednu,spokojenost.pak najednou čumim ve dvě v noci,že běží nějakej film,ďábelský santa.řikám si tak na to číhnu...po 5 minutách sem brečel smíchy tak nahlas,že si sousedi museli myslet,že konzumuju cukroví okořeněný notnou dávkou gandži.už jen ten nápad že bůh měl syna s panou marií...ježíše...a ďábel s panou erikou syna santu,kterej na svoje narozky jen tak mučí a vraždí koho potká,až zněj lstí anďěl udělá hodnýho dědka,co musí dělat 1000 let dětem radost...a teď už je 1000 let fuč a on si to začne vychutnávat s plnou dávkou brutality a černýho humoru....paráda!!!!není to tak dobrý jako třeba ruka zabiják,ale skvěle mě to pobavilo tudíž splnilo účel.spokojenost. ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama