Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Tím, kdo bude letos na Vánoce rozdávat dárky není starý dobrý Santa, ale Satan. Ten totiž před tisíci lety prohrál ve hře s andělem a od té doby musel dělat Santu. Teď ale jeho trest končí a on si konečně může vylít zlost za všechno dobré, co kdy musel udělat... (Magic Box)

Recenze (158)

freddy 

všechny recenze uživatele

Asi mám příliš rád normální vánoční pohodové filmy, než aby se mi mohlo tohle líbit. Ale když už se těm vánočním filmům tak věnuji, tak jsem chtěl dát šanci i tomuto tak trochu jinému vánočnímu filmu, kde Santa není hodný a příjemný děda rozdávající dárečky, radost a úsměvy. Santa je zde totiž vypodobněn jako zlý pán, který si užívá zabíjení a rozsévání zla. A svět má před tímto pánem zachránit nějaký teenager, který k tomu přišel jak slepý k houslím. Nezlobte se na mne, ale asi mám až příliš rád klasické vánoční filmy na to, abych schvaloval takovéto jejich prznění. Nápad to byl určitě dobrý a musím říci, že na film jsem koukal s velkými nadějemi a očekáváními. Ale bohužel z toho je jen nedotažená a nepříliš promyšlená filmová hříčka, kterou snad ani nikdo nemůže brát vážně. Jak říkám, chyba není v námětu, naopak musím obdivovat odvahu tvůrců udělat ze Santy zápornou postavu. Ale to, co jsem viděl, mě bohužel nedokázalo nadchnout a nemohu tento film označit za kvalitní nebo snad průměrný. Avšak oceňuji originalitu, oceňuji tu odvahu přijít s tímto filmem, a oceňuji herecký výkon hlavního představitele, který se evidentně ve své roli zlého Santy vyřádil. Bohužel však celkově musím označit film za nepovedený a udělit jen dvě hvězdičky. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

tak si tak na vánoce,celej den ležim v pelechu,žeru,žeru a žeru.čumenda na bednu,spokojenost.pak najednou čumim ve dvě v noci,že běží nějakej film,ďábelský santa.řikám si tak na to číhnu...po 5 minutách sem brečel smíchy tak nahlas,že si sousedi museli myslet,že konzumuju cukroví okořeněný notnou dávkou gandži.už jen ten nápad že bůh měl syna s panou marií...ježíše...a ďábel s panou erikou syna santu,kterej na svoje narozky jen tak mučí a vraždí koho potká,až zněj lstí anďěl udělá hodnýho dědka,co musí dělat 1000 let dětem radost...a teď už je 1000 let fuč a on si to začne vychutnávat s plnou dávkou brutality a černýho humoru....paráda!!!!není to tak dobrý jako třeba ruka zabiják,ale skvěle mě to pobavilo tudíž splnilo účel.spokojenost. ()

Reklama

Blazin 

všechny recenze uživatele

Dost ulítlej příběh o Santu Clausovi, no konečně něco jiného, čekal jsem na nějakého hororového kvalitního Santu velice dlouho a podle toho co jsem četl o filmu, tak jsem se na to hodně těšil a nemohl si to nechat ujít. A výsledek? Opravdu pořádně brutální úlet, kterej byl úchvatnej a to mi ani nevadilo pár klišé, které se v tomto filmu objevilo, prostě bomba příběh o Santovi jak má být :-))). ()

Omnibus 

všechny recenze uživatele

"Santa leze komínem, šprajcuje se bachorem." Jsem asi divnej. Vánoce mám rád, coby svátky lásky a pohody, pořád ještě věřím na Ježíška a na návštěvě u tchýně pro sichr i na Santu Clause, aby nepřišel nazmar jejich krb se širokým komínem, tchánova pýcha. A dárky taky rád, samozřejmě. Letos jsem napsal Ježíškovi o figurku sprostě mluvícího Santy, model vraždící čtverák. A protože jsem byl celý rok hodný, Ježíšek mi Santu přinesl! Bohužel, radost mi vydržela jen krátce, cca 10 úvodních minut, pak se mi hračka začala zasekávat a po půl hodině se rozbila už úplně. Bral jsem to od Ježíška jako podraz, podobně jako když vám vyčůraná tetička zabalí dárek typu měkkýš (něco užitečného na sebe) záludně do tvrdé krabice, aby si užila chvilkové vítězství, že její dárek rozbalujete přednostně. Odpustil jsem mu jen díky překvapení, roční permici do klubu "Zlatokopky". Tu mi ostatní kluci budou závidět! Proto zvedám ze dvou hvězd na tři, ta třetí hvězda je ozdoba ze špičky stromečku a je vrhací :-). ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Bill Goldberg je pěkně krutej jako santa, ale to je bohužel asi to jediný co tenhle film pořádnýho nabídne, protože ta omáčka kolem je pěkně nechutná a vpodstatě naprosto zbytečná, film by si klidně vystačil jen s řáděním santy, který bylo dobrý a hned první scéna je vrcholem filmu, dál už se jen střídá nudnej děj a zabíjení santy, herecký výkony jsou spíš trapný, ale některý scény přece jenom dokážou zabavit a hlavně to má jenom jen něco málo přes hodinu, což znamená, že než se začnete pořádně nudit, tak už je konec, takže nakonec slabší 3* ()

Galerie (29)

Reklama

Reklama