Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Cassanova Benson (Marlon Brandon) pohrdá ženami a proto se jich snaží co nejvíce dostat do postele. K tomu mu pomáhá historka o jeho těžce nemocné babičce.Takovému příběhu žádná žena neodolá. Všechno mu skvěle vychází, než potká někoho, kdo je stejný jako on. Lawrence Jameson je profesionální svůdce, který se představuje jako princ a na konci každé schůzky odcizí ženě nějaký šperk. Benson nesnese konkurenci, a proto s Lawrencem uzavře sázku o to, kdo se stane sexuálním králem malého letoviska. (topr harley)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (19)

Javert 

všechny recenze uživatele

Prakticky stoprocentně totožné s Ozovým remakem - navíc je u původní verze pouze úvod "Tady bydlela moje babička." a pozměněn je konec. Přeci jen je ale tenhle příběh jednou z mála výjimek v tom, že remake je lepší originálu. Brandovi komediální poloha příliš nesedne, pro Cainea mám slabost, a ona zvláštní "lehkost" remakeu mi zde také chybí. Navíc McDiarmid je McDiarmid. :) Solidní čtyři. ()

pepo 

všechny recenze uživatele

Az po strop gagmi nabita zalezitost, ktora ma v tejto dobe iba dve vady na krase. A obe su velkymi paradoxmi. Prvym je, ze Brandovi tato komedialna poloha nesedi na sto percent a dryhym existencia remaku. Ten komedialny potencial scen este viac podojil a hlavne vytasil paradny zaverecny zvrat, ktory tu tak velmi chybal. Aj tento original je vsak kralovskou zabavou. 8/10 ()

Reklama

Flego 

všechny recenze uživatele

Zábavná komédia, akých sa v tom čase točilo neúrekom. Neberie to však na hodnote, príbeh je scenáristicky dobre postavený, ale najväčším prínosom sú dialógy. Príbeh dvoch nerovných lovcov bohatých žien je vtipný a osviežujúci. David Niven je ako ryba vo vode, na Marlona Branda v netypickej úlohe si treba dlhšie zvykať. ()

Duke90 

všechny recenze uživatele

Asi nebudu jediný, kdo Marlona Branda v této komediální úloze příliš nedocenil. Marlon byl fantastický herec a má můj velký obdiv, jenže zrovna tento film je výjimka. S Davidem Nivenem jsem naopak neměl problém žádný, ale pokud se budete chtít doopravdy zasmát, podívejte se raději na daleko lepší remake z roku 1988 od Franka Oze. Já jej viděl jako první a musím říct, že ta správná komediální jiskra v originálním provedení prostě mírně schází.... ()

cheyene 

všechny recenze uživatele

Velice příjemná a pohodová podívaná, z níž ten milý "feeling" 60. let přímo sálá. Souhlasím s názory, že Brando v takovéto komediální roli je netypický a zvláštní, byť hraje skvěle. Možná, že bych si na jeho místě lépe představil Paula Newmana či Steve McQueena, kterým tento druh rolí možná lépe sedl na tělo. ()

Galerie (6)

Zajímavosti (2)

  • Marlon Brando často při natáčení s Davidem Nivenem propadal záchvatům smíchu, a tak zničil spousty záběrů. Někdy to prý bylo až tak zlé, že se musel přinutit se mu během scény nedívat do očí. (Mol)

Reklama

Reklama