Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Ve svém režijním debutu ztvárnil Johnny Depp také hlavní roli - potomka indiánských předků Rafaela, který je zrovna propuštěn z vězení a nemá práci. Má však rodinu, kterou musí zabezpečit. Žijí v karavanu v neútulném prostředí, které má být vyhlazeno. Zoufale se snaží najít východisko ze zdánlivě neřešitelné situace, avšak jeho hrdost mu nedovolí žádat o pomoc ani podporovat ničivé mašinérie. Setkání s tajemným panem McCarthym mu ale nabízí jistou pomoc v podobě 50 tisíc dolarů. Cena je však vysoká... Rafael bojuje nejen s předsudky, ale i sám se sebou - a hlavně pro svou rodinu, kterou miluje víc než sám sebe. (charlosina)

(více)

Diskuze

tulakfelix

tulakfelix (hodnocení, recenze)

Chtěl bych se (možná poněkud naivně) zeptat, jestli byste mi někdo nedokázal vysvětlit, co znamená ono tajemné "tůtač!", které zazní ve filmu, myslím, dvakrát.

Bizzaremifo

Bizzaremifo (hodnocení, recenze)

velka nuda, neviem zaco si tento film zasluzi take vysoke hodnotenie ... silny pribeh, ale celkovo pomaly zaciatok a ked som sa nechytil tam, tak uz som to dokonca len pretrpel....nic pre mna

Zewla

Zewla (hodnocení, recenze)

Ten film byl opravdu skvělý. Začátek byl sice celkem nuda, ale potom se to rozjelo. Děj byl velice originální a film měl opravdu silný příběh. Konec mě trochu sklamal, neboť jsem myslela že bude jeho smrt více přiblížena ale stejně to nezměnilo můj názor na film. Opravdu doporučiji, aby jste se na něj podívali.

Pidzey

Pidzey (hodnocení, recenze)

Tento film na mě zapůsobil neuvěřitelnou atmosférou.Může za to především hudba,která je už od začátku naprosto úžasná.I když nemám ve filmech rád nekecací pasáže tak úvod mě prostě dostal..to se mi hlavou honili myšlenky..kam de,proč tam jde,co tam chce dělat a když už se konečně začalo mluvit a objevil se pan McCarthy tak mě Marlon Brando uzemnil svým povídáním o smrti…a toto je nejlepší pasáž celého filmu. Přesto že jsem film místy nechápal celou dobu mě bavil.Herec všech herců Johnny Depp znovu dokazuje že může hrát cokoliv,kdykoliv,jeho výkon je precizní a přirozený a když se k tomu přidá jeho kvalitní režie nemůžu jinak než udělit 4*.

seregwene

seregwene (hodnocení, recenze)

Já jsem tenhle film viděla na silvestra a nebýt mé povětšinou odporně pozitivní povahy, vkročila bych do Nového roku s pěknou Dep(p)kou. Myslím si, že Johnny tto natočil sakra dobře.

bubb.a

bubb.a (hodnocení, recenze)

oficialni text distributora je naprosty shit!! btw. SPOILER : vsimliste si, kdyz johnny zabil luise guzmana, takze on normalne potom jeste furt dejchal??:D

Terrnica

Terrnica (hodnocení, recenze)

Tento snímek jsem opravdu nepochopila. Možná to je mou "nevyzrálostí" ve sledování filmů, ale Depp jako režisér mně rozhodně nijak neuchvátil. Vlastně tady ani jako herec. A to je to můj nejoblíbenější. No, je dobře, že už se do ničeho jiného nepustil a snad nepustí, i když, nechme se překvapit.

Renton

Renton (hodnocení, recenze)

Možná, kdybych projednou porušil své pravidlo, že si o filmu dopředu nečtu žádné info, recenze apod. udělal bych lépe. Nějakou chvíli jsem tak trochu tápal, kam tím Depp vlastně míří a co tím chce říct (a přitom oficiální text distributora zaručeně všechno provalil). S touto informací bych si film možná více užil, bez toho jsem se některé jeho části hoodně nudil a neprožíval onen poslední týden..
Možná také ne

milicjant

milicjant (hodnocení, recenze)

Nemate k tomuhle nekdo titulky? i anglicky bych uvital, kdyztak poslete na mail... budu vam zavazan...

Související novinky

Johnny Depp se postaví za kameru

Johnny Depp se postaví za kameru

16.08.2022

Po letech kontroverzí kolem jeho bouřlivého vztahu s herečkou Amber Heard (Aquaman) a velmi veřejném soudním procesu za pomluvu se zdá, že se Johnny Depp (Alenka v říši divů) přece jen začíná pomalu… (více)

Reklama

Reklama