Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Skupina lupičů si do detailu naplánuje skvělou loupež, ale ne vše se podaří tak, jak si naplánovali. Jeden člen skupiny je donucen na útěku unést ženu s dcerou, aby se mu podařilo dorazil na místo setkání a dočasného úkrytu. Úkryt je však nejnebezpečnější místo,jaké si mohli vůbec vybrat. To ovšem zatím nikdo netuší … a zatím řeší otázky, kdo co pokazil při nepovedené akci, kdo ukradl uloupené peníze a kam je ukryl. Příběh se odehrává deset let po únosu tehdy šestiletého chlapce, který byl donucen stát se svědkem hrůzných činů nepříčetného šílence. Po celé roky byl jeho osud tajemnou záhadou. Nyní mají na světlo vyplout ohromující fakta! (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (38)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Primitívne "béčko" so všetkým, čo k tomu patrí. Príbeh nulový, herecké obsadenie na úrovni ťažkého podpriemeru, správanie postáv hodné vyšetrenia tými najväčšími odborníkmi z oboru psychológie. Lenže ono to z pohľadu horor žánru, i tak spĺňa určité kritéria, ktoré v mnohých prípadoch nedokážu naplniť ani snímky s väčším rozpočtom. Divák sa nedočká žiadneho gore ani originálneho násilia, no atmosféra je miestami celkom hutná, a tak plne zaslúžené, silné 2 hviezdičky, "lapajúce" po hranici priemernosti. ()

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Hodnocení zde na čsfd mě od Malevolence vždycky odrazovalo, ale dnes se objevil jeho prequel Bereavement, jehož trailer se mi poměrně líbil, a tak jsem se rozhodl dát Zlomyslnému přecijen šanci. A verdikt? Na nízkorozpočtový debut naprostá paráda, chvílema jsem uvažoval i o čtyřech hvězdách. Od toho mě nakonec odradily hlavně dva momenty, v nichž se hlavní hrdinka mohla se záporákem nadobro vypořádat, ale místo toho radši (i s zbraní v ruce) utekla. Herci nepatří k nejlepším, scénář je taková slasherová všehochuť (od Pátků, přes Halloween, po TCM), ale atmosféra je vynikající, hudba úžasná a pár lekaček mě solidně nadzvedlo ze židle. Příjemné překvapení, Stevan Mena má velkej potenciál. 7/10 ()

Reklama

cariada 

všechny recenze uživatele

Další z filmů , který se podobají Texaskýmu masakru. V prologu se dozvíme , ztrácí x lidí ročně. Pak jsme svědky už předem jasně ne zrovna povedené loupeže v bance partou 4 lidí. Která pak jede na smluvené místo , kdesi na samotě. První z nich co má peníze má cestou nehodu a tam si u benzíny vyhlídne jiný auto, ale po nastoupení zjistí, ža v zadu sedí holka a vzápětí přijde její máma a tak mu nezbude než je unést. Po příjezdu na místo, se ,ale začnou dít divné věci a je víc než jasné, že tam ještě někdo je. A tomu dotyčnýmu nejde peníze, ale o ... Pak tam přijíždí zbytek party a nachází tam spoutanou ženu a jen část peněz a dál už ani není třeba povídat co bude dál... Vcelku průměrný horor, kdy se smontují dva zdánlivě oddělené děje. ()

Pumiiix 

všechny recenze uživatele

Malevolence jsem viděl až po prequelu z roku 2010 - Bereavement. Mohu říct, že jsem se u prvního hororu daleko lépe bavil a i oldschool slasher stylizace na mě více zapůsobila. Trošku mi to díky pytlíku na hlavě připomnělo Jasona z Friday the 13th ;-) Part II. Stevan Mena se jeví jako zručný režisér, ale mě by více potěšilo, kdyby natáčel v starším stylu, jako zde ( tak už se příliš netočí ) a nešel by příliš do komerce. Uvidíme dále, jak to s pánem režisérem bude. 8+/10. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Tak ku filmovej tragédii, to teda nemalo ďaleko. Uznávam, ak sa niekto z ,,indie,, produkcie snaží a dáva do filmu všetok svoj talent. Musí to však dopadnúť dobre. V tomto prípade, som sa toho talentu dočkal asi v dvoch scénach, pričom celý snímok ( a hlavne nejaká úvodná trištvrtehodinka ) je strašná nuda. Chválim iba atmošku a skvelú hudbu. ()

Zajímavosti (2)

  • Film byl natočen na 35mm film. (Homerking)

Reklama

Reklama