Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Množství nervového plynu, které tajně vypustila armáda USA, přemění chřestýše v nebezpečné zabijáky. Tom Parkinson, významný zoolog a herpetolog, začne v mojavské poušti pátrat po příčině podivných úmrtí, která začala nálezem dvou mrtvých dětí v blízkosti kempu jejich rodičů. Po chvíli už nikdo nepochybuje, že jde o práci zabijáckých chřestýšů. Záhadou ale zůstává, proč útočí v tak velkém počtu a vydávají se i do míst, která jsou jejich přirozeným podmínkám na hony vzdálena. Podaří se Tomovi a jeho sličné partnerce Ann odhalit smrtící záhadu dřív, než skončí místní obyvatelé v márnici s vyděšeným výrazem ve tváři a desítkami hadích kousanců po celém těle? (Řitka video)

(více)

Recenze (45)

Campbell 

všechny recenze uživatele

Rattlers je solidní hadí horor s pěknou atmosférou. Ale to je asi to jediné co lze na filmu pochválit, nýbrž například útoky hadů jsou špatné, to samé herci, hudba, cokoliv si na tomhle filmu vyberete je špatné. Jen ta atmosféra film drží na čistém průměru. McCAuley není dobrý režisér takže se ani nedivím že jako režisér pošel. Jo málem bych zapoměl ještě je dobrá scéna hadi v koupelně. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Je až neuveriteľné, k akým zaprášeným filmom sa kedysi Řitka video dostalo a naopak aké klenoty ignorovalo. Argentova, Fulciho, Soaviho, Deodatova či Marinsova ( a to som len tak načrtol pár mien ) tvorba bola len naznačená, nedokončená, pričom sa spoločnosť obracala na Cé-Déčkové škrty, ako je tento. Škoda preveľká. Ak chcete poštrikovať, je to pre vás ideálne, ak chcete aby vás učičíkal nejaký film po namáhavej práci, je to ideálne, ak sa chcete pobaviť, radšej vyrazte k okolitým rybníkom, či lesíkom hľadať zmije. Bude to zaujímavejšia zábava. ()

Reklama

destroy83 

všechny recenze uživatele

Slabší eko horor, který mě místy celkem zaujal i v dobrém slova smyslu pobavil. Děj se převážně odehrává v pouštní krajině, kam je po několika smrtících útocích chřestýši povolán místním šerifem slavný zoolog, aby přišel na kloub hadímu masakru. K ruce dostane atraktivní fotografku a zapisovatelku, která dokumentovala válku ve Vietnamu. Spolu postupně odkrývají utajené skutečnosti, které změnily hady v krvelačné zabijáky. Snímek je zpracován poloamatérsky, napětí se objeví zřídkakdy a některé scény diváka přímo nudí. Ovšem ve filmu se objeví i řada velice dobrých scén - útok hadů na ženu ve vaně, masakr na venkovské farmě nebo finální zúčtování s viníkem hadí agrese. Herecké výkony jsou obstojné, ale filmová hudba a zvukové efekty přímo strašné. Podtrženo sečteno, dávám dvě hvězdy. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Horor? Spíš marný pokus o něj:-)) Mínusy: špatné charakteristiky a vůbec celkové ztvárnění postav, hudba, zoufalé skoro amatérské triky, film se slabým scénářem a skoro s žádnou akcí, ale ostatně se není u takto nízkorozpočtového filmu ani čemu divit. Plusy:snad žádné, jen to že film byl spíš než pro dospělé určen dětem, pro které to byla možná dokonce i pohádka:-)) Ten konec s hadem, vlastně bez hada jen se zvukem byl vskutku famózní... ps:Gemini: tentokrát v programové skladbě na poobědové sobotní dopoledne...1* za scénu ve vaně:.o)) ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Tak tohle hodnocení vážně nechápu. Horory se zvířaty jsou sice trapná béčka, ale tohle je chytré a velmi povedené béčko. Mluví za to i rok výroby a docela napínavý příběh s obstojnou atmosférou, sem tam se pro odlehčení objeví i nějaký ten vtípek... No jo, před pár lety jsem to několirát viděl a vzpomínám si, že mě to docela dost bavilo. Teď by to už nejspíš bylo horší, proto *** a 65%. Tohle opravdu ještě jde a není to trapné, i když se to veze na Čelistech. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama