Reklama

Reklama

Zajdalen

Trailer
Krátkometrážní / Animovaný / Komedie
USA, 2003, 5 min

Hlavními hrdiny snímku BOUNDIN' jsou čerstvě ostříhaný beránek a zajdalen – bájný zajíc s parohy z americké westernové mytologie. Pro nezbednou ovečku je život radostný valčík, dokud si ho kamarádi z prérie nezačnou dobírat kvůli jeho ošmikanému vzhledu. Cítí se pod psa, protože přišel o svůj lesklý kožíšek. Jediný, kdo se na to umí podívat s nadhledem, je obrovský zajdalen, který všude kolem sebe rozsévá veselí a dobrou náladu. Nezkrotně optimistický zajdalen přichází na scénu, aby beránka rozveselil a přiměl ho dát se zase do tance. (HBO Europe)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (120)

SarumanKo 

všechny recenze uživatele

Na pomery Pixaru príliš moralizujúci a vtieravý animák. Divne animované zvieratká z púšte takmer v celej stopáži holé skáču, kvíkajú, húkajú, stepujú a spievajú country odrhovačku o tom, že niektoré veci netreba brať tak vážne. Ku koncu ma ten rytmus naozaj chytil, ale výsledné dojmy sú napriek tomu rozpačité. V zhúlenom stave by to mohlo byť ideálne. (60%) ()

ABLABLABLA 

všechny recenze uživatele

Takový příjemný milý snímek v podstatě o ničem, ale doprovázen fajn hudbou, kterou dotváří nejlépe ze všech ta sova... prostě život má své vzestupy a pády... jdu si tež poskočit:) Možno zhlédnout s českým dabingem zde: http://www.youtube.com/watch?v=WBLd5NN4Ynw (protože asi jsem slepá ale anglicky to na youtube nikde nevidím). ()

Reklama

Kobitch 

všechny recenze uživatele

Pixare, Pixare. Už zase? Já vím, dívám se na ty oscarové ročníky v obrácené chronologii, takže tohle byl v podstatě jeden z těch prvních pixarových animáků a neměl bych ho porovnávat s těmi, co přišly až po něm. A musím uznat, že po vizuální stránce se povedl a zub času se do něj nijak významně nezakousl. Bohužel tomu schází nějaká náplň, která by dokázala přinést více, než jen obyčejné klišé „každý za něco stojí, ať je takový nebo makový“. Dost nezajímavé, bohužel. [Oscary 2003] ()

Angelino 

všechny recenze uživatele

Na prvý krát ma to vôbec nezaujalo... no potom sme to raz použili na školení o stereotypoch a predsudkoch ako bodku na záver. Malo to výborný ohlas a myšlienka sa nestratila, naopak bola podčiarknutá. I keď od Pixaru určite nie najlepší, ale určite sa dá nielen pozrieť, ale dokonca využiť v praxi... ()

Němi 

všechny recenze uživatele

Podivně ujetá, ze zaběhlého směru Pixarovských kraťasů vybočující šílenost, která si jistě dovede nadělat mnoho nepřátel. Sám nevím, jestli se mi to vlastně líbí, nebo je to jakási zvrácená averze, ale sympatie převažují, takže asi za 4*. Ten hopkající beránek má něco do sebe, ale tak často jako si pouštím jiné filmečky se na něj dívat nechci. Možná za to může i ta Disneyovská roztomilost. ()

Galerie (13)

Zajímavosti (7)

  • Auto, které se objeví v jednom záběru je Ford model T z budoucího filmu Auta (2006). (HellFire)

Reklama

Reklama