Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (121)

Roman.Ticka odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tady proběhl casting na herecké obsazení, tak to muselo být takhle. Každý měl ve frontě na čele cedulku s označením, jak zaujat porotu. Debra tam musela mít "Zoufalá zhrzená puťka" a Dermot "Nekonečný proutník" a navíc v místě pod pasem "Neustále v pozoru". Vlastně to ani nemuseli mít napsané, stačí se na oba podívat i jen jedním okem. Pro mě má film nálepku "Jasný propad"! Hrůza. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem se znovu podíval na tento film, abych zjistil, proč jsem ho svého času tak bídně ohodnotil. Teď již to vím. Snímek se mi nelíbil a nebyl pro mě ani určen, protože nespadám do jeho cílové skupiny, takže nemám důvod hodnocení jakkoli vylepšovat. Když se nad příběhem sebeméně zamyslím, působí na mě jako nesmysl, který by snad mohl fungovat v nějaké podivné dimenzi, ale tady to má marné. / Poučení: Objednáváš si partnera za peníze? Neztrať účtenku. ()

Reklama

coco.brice 

všechny recenze uživatele

můžete u toho jíst nebo třeba stát na hlavě a o nic nepřijdete:-)je to prostě dobré jako kulisa k čemukoliv:-)a pokud se na to díváte s přítelkyní tak si přidejte dvě hvězdičky navíc,protože jste pak za romantického muže,který se s ní dokáže dívat na tyhle "zmrzlinové" filmy,což může přinést nějaké ty výhody...a pak až ten film skončí,tak si tři hvězdičky odečtěte,protože se nejspíš bude chtít vdávat:-)) ()

RAiken 

všechny recenze uživatele

Příjemná podívaná, i když prošlápává přesně tu samou cestičku se stejnými klišé jako všechny ostatní průměrné romantické komedie. Už od prvního záběru vám je jasné, jak vše dopadne a kdybych vás požádal o to napsat scénář k příběhu, který se bude motat okolo jedné opuštěné krásky, která si na sestru svatby najme placeného společníka, napíšete mi asi přesně to samé, co uvidíte v tomhle filmu. A nebude vás to stát ani žádnou námahu... jediným problémem by bylo najít tak nádhernou slečnu jakou je Debra Messing, jejíž úsměvy táhnou celý film. ()

zmates 

všechny recenze uživatele

Fuj, to jsem si zase dal. Napadá mě tolik výtek, že nevím, kde začít. Tak třeba ústřední dvojicí. Dermot Mulroney je zde pan kamenný ksicht, nevím proč, jinde takový nebývá, zřejmě příkazy od režiséra. Ve scénáři měl za úkol hrát tak zarputilého samce, až to bylo k smíchu. Debra Messing doplatila bohužel na totéž. Je to vcelku sympaťanda, nic proti ní, ale její pitvoření před Mulorneym, přehnaná zmatečnost a kulometná mluva hlavně na začátku filmu byla fakt k nesnesení. Nevím, proč každá svobodná žena musí být v americké komedii vykreslována právě takto. Z těchto znaků je jasné, že to musela buď natočit nebo napsat ženská. Později jsem zjistil, že dokonce obojí, tím se leccos vysvětluje. Dámy prominou :). Zápletka byla tak o ničem, že se ani na chvilku nepřiblížila k tomu, že by mě oslovila, či snad zaujala. Naopak slušný výkon podala Amy Adams a také Jack Davenport, ale to už je jen jakás-takás znouzecnost. ()

Galerie (28)

Zajímavosti (2)

  • Film se měl původně jmenovat Something Borrowed. (D3VIL)
  • Protože je Debra Messing alergička, tvůrci filmu se snažili použít umělé květiny kde jen to bylo možné. (D3VIL)

Reklama

Reklama