Reklama

Reklama

Dokonalá partie

  • USA The Wedding Date (více)
Trailer

Obsahy(1)

Nezadaná Kat Ellis hledá toho pravého muže. Má však poměrně mnoho požadavků: musí být inteligentní, společenský, elegantní, zdvořilý, ochotný cestovat... a vlastnit smoking. Nebylo by to tak nutné, kdyby její zhýčkaná nevlastní sestra neměla svatbu, které se jako svědek zúčastní Katin přitažlivý ex-přítel Jeffrey... A Kat by mu ráda dokázala, že bez něj se má mnohem líp. Podaří se jí vyřešit problém s pánským doprovodem? Dopadne všechno tak, jak si představovala? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (121)

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Kdyby hlavní hrdinka neměla hezký vlasy dam odpad :D. Koukám, že hrát v jednom filmu s Cameron Diaz a romantickou star Julii Roberts znamená propad do Béčekových vod pro jednoho nejmenovaného herce. Dívat se na někoho kdo si zaplatí přitele, kvůli svatbě sestry a pak se do něj zamiluje to fakt nechci. ()

KarelR 

všechny recenze uživatele

Docela provar, ale Debra Messing je pořád ještě pěkná a Dermot Mulroney docela sympaťák. Pokud po vás drahá polovička žádá shlédnutí romantické komedie, tohle je ještě to menší zlo. ()

emma53 

všechny recenze uživatele

Romantický filmek, jak vyšitý pro ponurou náladu. Hlavní dvojka Debry a Dermota je senzačně vybraná a ta chemie tam fungovala báječně. Pokud si chcete odpočinout od těžších filmových kalibrů a moc nepřemýšlet, tak proč ne s Dokonalou partií ? ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Chci se přetvařovat, tady máš prachy.. Miluji tě, tady je máš zpátky.. Uprostřed silnice ležící nesčetněkrát přejetá vačice, na kterou někdo nastříkal osvěžovač vzduchu z WC. Pár lidem to bude vonět, zbytek bude slzet a nebude to dojetím ani smíchem.. Dermot Mulroney mi byl doposud vcelku lhostejný. Ten stav trvá, jen si k němu ještě zařadím charakteristiku „kožený paňáca“.. ()

Fiftis 

všechny recenze uživatele

Priemerná romantická komédia, ktorá nenadchne nijako zvlášť dejom ani humornými situáciami. Aby som povedal pravdu, tak tých tu bolo naozaj skromne. Námet je slabý, od neho je potom odvodený pomerne nezaujímavý a nudný dej, ktorý sa len točí okolo vzájomných vzťahov hlavných hrdinov. Nie som žiadny fanúšik romantiky a preto ma film rozhodne nenadchol. Jediné čo by som ocenil, bol s nadsádzkou vyriešený záver a krásna Amy Adams. Film Dokonalá partia je určený hlavne pre ženy a pre tých čo nečakajú žiadny zložitý dej. To u romantických filmov nepredpokladá asi nikto. Na hodinku a pol teda môžeme vypnúť a nechať sa unášať pohodovým, nenáročným príbehom, v ktorom pracovný vzťah Nicka a Kate pozvoľna prerastá v lásku. ()

ajuska 

všechny recenze uživatele

Příliš šablonovité, nezajímavé, bez špetky originality. Koukat se na to samozřejmě dá, ale druhý den si nejspíš jen matně vzpomenete, že jste měli vůbec puštěnou televizi. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 7/10 Děj 7/10 Hudba 6/10 Efekty 4/10/// +děj, charaktery všech postav -starší herci/// Celkem pohodová romantika, mě se to líbilo. Když pominu několik výkyvů, že v jednu chvíli jsem si říkal jaká je to pohoda a tu najednou vystřídala slabší chvylka. Jinak říkáte, že hlavní postavy se do romantické komedie nehodí, mě tady zas tak nevadili. Sice dívky nebo spíše ženy na mě nepůsobili tak sexy jak by měli, ale můžský protějšek se mi líbil, tedy hlavně jeho charakter a jednání. Co mě ovšem trošku vadilo, že hlavní dvojice má již své mládí za sebou a jestli rozumím dobře, tak hrát ve 40ti 30tileté není úplně fain. Ale jinak já si nestěžuji./// Celkem 63%/// ()

IQ Tiqe 

všechny recenze uživatele

Pozitiva: Viděl jsem Debru Messing v jiné roli než Grace (Will & Grace), a dále jsem byl hodně vděčný tvůrci, že se vyvaroval tupých trapných vtipů a scén, kterým se smějou snad jen puberťačky nebo parta zlitých lidí - fakt tam nic takového nenajdete. Bohužel negativum je jen jedno - film je od začátku tak (nerealisticky) čitelný, že se vám to až nechce věřit. A že bych se moc smál se říct taky nedá. Někoho možná potěší příjemná atmosféra a exteriáry z Anglie. ()

HoneyBunny 

všechny recenze uživatele

Tak tohle by moc nebrala ani moje babička, která se vyžívá v německých "romantických" filmech. Nemasné, neslané, na tenhle film zapomenete deset minut poté, co skončí. Nejhorší je, že to asi věděli i herci. Dvojice dam je absolutně nevýrazná, Jacka Davenporta, který se dva roky před Dokonalou partií blýsknul v Pirátech z Karibiku, přehrává i jindy absolutně herecky nezajímavý Dermot Mulroney. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Protivný frajer a nudná holka k sobě ze zcela nepochopitelných příčin zahoří láskou. Nikde žádná jiskra, nikde žádná sympatie, nikde nic, co by stálo za pozornost. A totéž platí o celém filmu. ()

Stanislaus 

všechny recenze uživatele

Film jsem viděl včera na Nově. Moc jsem od něj neočekával a tak jsem ani nebyl zklamán. První hvězdičku bych dal Debře, protože se na ní dobře kouká a umí hrát. Druhou hvězdičku bych dal asi za téma, i když bylo trochu nesmyslné. ()

Roman.Ticka odpad!

všechny recenze uživatele

Jestli tady proběhl casting na herecké obsazení, tak to muselo být takhle. Každý měl ve frontě na čele cedulku s označením, jak zaujat porotu. Debra tam musela mít "Zoufalá zhrzená puťka" a Dermot "Nekonečný proutník" a navíc v místě pod pasem "Neustále v pozoru". Vlastně to ani nemuseli mít napsané, stačí se na oba podívat i jen jedním okem. Pro mě má film nálepku "Jasný propad"! Hrůza. ()

Necrotongue 

všechny recenze uživatele

Po letech jsem se znovu podíval na tento film, abych zjistil, proč jsem ho svého času tak bídně ohodnotil. Teď již to vím. Snímek se mi nelíbil a nebyl pro mě ani určen, protože nespadám do jeho cílové skupiny, takže nemám důvod hodnocení jakkoli vylepšovat. Když se nad příběhem sebeméně zamyslím, působí na mě jako nesmysl, který by snad mohl fungovat v nějaké podivné dimenzi, ale tady to má marné. / Poučení: Objednáváš si partnera za peníze? Neztrať účtenku. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Od začátku až do konce mě to fakt hodně bavilo. Příběh hodně zajímavý a herci byly opravdu moc sympatický. Romantika přesně pro mě, takže dávám 80%. ()

Riddick77 

všechny recenze uživatele

Prostě dokonalá dvojice. Nevím, proč jsem si tento film tak oblíbil, není ničím vyjímečný, ale prostě mne baví pořád znovu a znovu. Stovky podobných filmů bych ohodnotil průměrně, ale tenhle má něco do sebe. Asi to bude tím svatebním humorem či šarmantním společníkem :-) 10/10 ()

Reklama

Reklama