Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Jedno údolí, dva muži a manipulativní žena v hlavních rolích westernu o neopětované lásce, zbabělosti a pomstě.
Rančerova dcera Connie Dickason se má provdat za místního elitáře a bezohledného chovatele dobytka Franka Iveyho. Connie má ale ráda Walta Shipleyho, místního nevýznamného rančera. Když Ivey ostentativně vyžene Walta z města jako demonstraci své převahy, Connie se rozhodne farmáři postavit i za cenu zneužití svých přátel. (dopitak)

(více)

Recenze (6)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Hodně starý western, co už se projevilo i na kvalitě kopie, kterou vlastním. Zápletka není nijak originální a ani žádného napínavého momentu se nedočkáme, když nepočítáme fintu s převlékáním staré paní. Proti hercům narozdíl od kolegy Mikino00 nemám námitek, ale souhlasím, že tenhle film mě za srdce nevzal a zapomenutý bude raz dva. ()

Mikino00 

všechny recenze uživatele

Spíše béčkový western, kde můžete najít všechna klišé tohoto žánru, přihlouplý děj a tak nesympatické herce jako jsem už dlouho neviděl. ()

Reklama

Bebacek 

všechny recenze uživatele

Na Veronice je už dost vidět její záliba v potápění se v alkoholu. Hlavně v obličeji - je strhaný, vypadá o deset let starší a marně se to snaží schovat pod nánosy make-upu. Razantní posun oproti o rok starší Blue Dahlii, kde ještě vypadá jako andílek. Smutné. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

NNN western - Nudný, nevýrazný, nízkorozpočtový. Veronica Lake ztratila svou krásu, další herci jsou nevýrazní stejně jako jejich postavy a příběh je hodně průměrný. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Najlepsie westerny sa tociliv neprekonatelnych 40 . a 50. rokoch, ale tento film je ciry priemer. Zapletka je sama o sebe slaba, par prestreliek este film neudela - zabudnutiahodny western, po ktorom uz roku 1957 nestekol ani pes. 55 % ()

Galerie (36)

Zajímavosti (4)

  • Film zarobil 2 milióny dolárov, čo z neho urobilo jeden z najúspešnejších filmov od krátkotrvajúcej spoločnosti Enterprise Productions. (westerns)
  • Prvý film od nezávislej produkčnej spoločnosti Enterprise a prvý film Veronicy Lake mimo spoločnosti Paramount. (westerns)
  • Natáčanie prebiehalo v národnom parku Zion a Grafton (Utah). (westerns)

Reklama

Reklama