Reklama

Reklama

Barbie Princezna a švadlenka

  • Česko Barbie jako Princezna a švadlenka (více)

VOD (1)

Obsahy(1)

Ve svém prvním animovaném muzikálu se sedmi novými písněmi, ožívá panenka BARBIE v klasickém příběhu o vyměněných osudech a síle přátelství. V pohádce se BARBIE představí ve dvojroli jako PRINCEZNA a chudá vesnická dívka, jejichž sny jsou ale navlas stejné! Osudy obou dívek se zkříží ve chvíli, kdy je všetečná, trochu excetrická a po vzdělání toužící PRINCEZNA Anneliese uvězněna a její dvojnice, ŠVADLENKA Erika, se ji pokusí zachránit. Dokáže Erika zahrát PRINCEZNU a přelstít jejího věznitele, zlého Premingera? A jak to dopadne s princem Dominikem, který se do Eriky zamiluje, protože ji považuje za PRINCEZNU Anneliese? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (20)

Elenor 

všechny recenze uživatele

...ano, čtyři hvězdičky, ovšem v rámci žánru růžovoučká podívaná pro malé holčičky. Ale upřímně - není to vlastně špatný film. Líbivé písničky, slušný scénář, kýčovitost nedovedena do trapností. Film jsem neviděla s českým dabingem, takže nevím, jak dopadl překlad. (A po grafické stránce hrůza - jak špatná počítačová hra. Ale to je zřejmě dětem jedno :-). Chcete-li se odreagovat při hezké, nenáročné pohádce, právě jste ji našli. ()

Matematicka 

všechny recenze uživatele

Několik důvodů, proč je dobré tento film vidět: 1) Jsem holčička a miluju bárbíny a keny a chci jich vidět hodně najdenou; 2) Chci vidět kocoura, který i když štěká, nekouše; 3) Chci vidět Kena, který hraje na klavír, aniž by se dotýkal kláves. Pokud pro vás neplatí ani jedna z výše uvedených variant, pak je tu ještě možnost, že máte doma malou holčičku (nebo dokonce více), která má ráda princezny a pohádky... a proto jsem se na tuto pohádku vlastně dívala a jako takové se to dalo vydržet, i když mě to trvaleji ani neoslovilo ani neoslnilo. Ale to asi není potřeba... Zajímavé komentáře: Marčus, Elenor, KeiGe, Indovit14. ()

Reklama

Yalka 

všechny recenze uživatele

Jeden z velmi povedených Barbie filmů. Trošku je mi ale líto celé té linie s rádcem Premingrem, je tak hloupý, že se vlastně odvaří sám, nic moc padouch... A neschopná bezradná královna a absence jakýchkoli dalších výrazných postav u dvora to taky naštve, celý královský dvůr je prostě (na rozdíl od originálního Twainova příběhu) jen plochá naprosto neživotná pohádková kulisa, která se ze všech sil snaží tvářit propracovaně. V tomhle filmu to až tak nevadí (dětem určitě ne), ono se to "za sedmero horami" snese, když je ale podobně odfláknutý královský dvůr v Barbie a škola pro princezny, která se odehrává v současnosti, tak to bolí hodně. ()

Renie42 

všechny recenze uživatele

Líbil se mi příběh, byla tam akce, nenudila jsem se. I když je to určitě pro mladší, mě to nevadilo a podívala jsem se. Stále je ve mě ta malá holčička, která má ráda pohádky se šťastným koncem. Příběh dvou dívek, navlas stejné, až na ty vlasy. To muselo vyústit k záměně. Hlavně že to dobře dopadlo. Určitě se podívám na další filmy s Barbie. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Ano, i z klasiky Marka Twaina z roku 1881 lze udělat dívčí muzikál :) Geniální hudba (vyšla i na samostatném CD) a rozhodně nejlepší Barbie film ze všech. V Labutím jezeře byla uzavřena první trilogie provázaná rámcovým vyprávěním, nyní jsme přímo v pohádce a není to věru na škodu. Hrála jsem s neteří i stejnojmennou hru na pc a tenhle svět Barbie vážně sedí. Princezna a švadlenka jednoduše nemají nejmenší chybičku. ()

Galerie (10)

Zajímavosti (3)

  • Skladatel Arnie Roth nahrál hudbu za pomoci Londýnského symfonického orchestru a České filharmonie. (fiLLthe3DD)

Reklama

Reklama