Barbie z Labutího jezera (video film)
Barbie of Swan Lake
Barbie z Labutieho jazera
Animovaný / Rodinný
USA, 2003, 81 min
Owen HurleyPlakáty
Podle oblíbené pohádky a se skvělou hudbou Čajkovského, Barbie vystupuje v roli Odette, mladičké dcery pekaře, která se vydává za jednorožcem do Začarovaného lesa. Zlý kouzelník Rothbart chce zničit svou sestřenici, královnu víl, a zmocnit se lesa, proto promění Odette v labuť. Královna víl zmírní kouzlo a Odette může být v noci člověkem a ve dne labutí. Odette ví, že úkol, který má před sebou je těžký, ale cítí, že zachránit Začarovaný les před Rothbartem je jejím osudem. Ale jak to může mladá dívka - vyzbrojená jen svou odvahou, laskavostí a vtipem - dokázat? Zvláště, když se do ní zamiluje pohledný princ Daniel? (oficiální text distributora)
NinadeL
Podobně jako Louskáček, i Labutí jezero s Barbie je variací na klasický balet P. I. Čajkovského. A skutečně, už to vypadá, že se brzy dočkáme i Šípkové Růženky. Takto budou adaptace těchto baletů pro Barbie kompletní. Zprvu jsem měla sice obavu, že je to příliš úzkoprofilové téma pro mladé primabaleríny, jak je vidět z bonusů, ale opak je pravdou. Labutí jezero dokáže přinést příjemný pohádkový zážitek do každého obýváku.(3.2.2009)
Fingon
Sehnal jsem si to hlavně kvůli vcelku povedené Barbie v Louskáčku a stále ještě dobré Rapunzel, ale i přes použití Prokofievovy hudby je to dost o ničem. Škoda.(5.9.2009)
honajz
Jedna z mála Barbie, které jsem za svou novinářskou praxi viděl právě při novinářské projekci, a musím říct, že až na tu růžovou barvu, která odevšad kapala, jsem se až tak nenudil (s výjimkou střední části v lese), a ani ta animace mi nepřišla tak strašná. Být holčička, jistě dám o hvězdu víc. Pro cílové publikum slušně a decentně natočené.(31.3.2012)
JohnRambo
Neviem ako ma to sestra donútila pozerať...No ale jej sa to páčilo :)(1.2.2009)
misulka03
roztomilé, co víc dodat :)(30.12.2008)
fantoci
Filmy o Barbie se vymykají recenzentskému hodnocení. Malí diváci by jim dali strop, dospělí se drží při zemi. Takže střed.(28.6.2005)
Belbo
Stejně jak u Diamantového zámku by se našla šmouha či stín ale nač být hnidopich. Labutí jezero s ohromující Barbie stojí na nevídané symbióze nesmrtelné hudby s až naturalistickou psychologií postav. Bravo Owene Hurley, jen tak dál(16.9.2010)
asentra
odpad!...to bylo vážně...strašný...(3.3.2008)
stromekk
odpad!Rád bych byl shovívavější, ale japonská labuť z roku 1981, která taky končí happy-endem, je ve všem o několik řádů lepší a strčí tuhle slátatninu do kapsy i s korunkou.(23.1.2011)
dO_od
#89 Když je člověk nemocnej a má sestru, se kterou uzavře dohodu o tom, jak se budou střídat v pouštění si filmů na televizi, může se stát, že skončí u sledování Barbie a Labutího Jezera. Přesně takhle to bylo ! Přísahám ! No ale abych pravdu řekl, sestřička mohla vybrat i mnohem mnohem hůř. Nebyl to animák, na které jsem zvyklý a hl. hrdinka byla, ehm, barbie, nicméně pořád to hodnotím jako více-méně průmerný film. A to je poklona !(26.6.2011)
bujnmi
odpad!Podprůměrná videoherní grafika možná tak v době vzniku. Dnes nerecyklovatelný odpad.(21.8.2011)
Renie42
Nevím, jak dalece se to podobá opravdovému Labutímu jezeru, ale jako pohádka to byla dobrá.(15.1.2012)
sarfian
Neznášam balet a baleťácku hudbu a tu je ho plná riť. A príbeh tiež nic moc. VIDENÉ 1x(21.1.2012)
Marčus
Moc pěkně provedená pohádka pro holčičky. 80 %(7.11.2009)
| Na DVD od: | 20.10.2003 Universal |
|---|
Související
- Barbie: The Princess And The Popstar (video film) (2012)
- Barbie - Příběh mořské panny 2 (video film) (2012)
- Barbie a dokonalé Vánoce (video film) (2011)
- Barbie: Tajemství víl (video film) (2011)
- Barbie a Škola pro princezny (video film) (2011)
- Barbie a Kouzelný módní salón (video film) (2010)
- Barbie - Příběh mořské panny (video film) (2010)
- Barbie uvádí Thumbelina (video film) (2009)
- Barbie a Tři Mušketýři (video film) (2009)
- Barbie a kouzelné Vánoce (video film) (2008)
- Barbie: Motýlí víla (video film) (2008)
- Barbie a Diamantový zámek (video film) (2008)
- Barbie Fairytopia a kouzlo duhy (video film) (2007)
- Barbie jako Princezna z Ostrova (video film) (2007)
- Barbie - Deníček (video film) (2006)
- Barbie mořská víla (video film) (2006)
- Barbie a 12 tančících princezen (video film) (2006)
- Barbie - Fairytopia (video film) (2005)
- Barbie a kouzlo Pegasu (video film) (2005)
- Barbie Princezna a švadlenka (video film) (2004)
- Barbie Růženka (video film) (2002)
- Barbie v Louskáčku (video film) (2001)
- Tančete! Cvičení s Barbie (video film) (1991)
- Barbie (TV film) (1987)
- Barbie (TV film) (1987)