Hodina s Agathou Christie (TV seriál)

• Velká Británie

Agatha Christie Hour, The

Drama / Mysteriózní

Velká Británie, 1982, 10x45 min

Brian Farnham

Hodnotím zatím jen první tři díly a sice: 1. díl výborný, 2. díl katastrofálně nudný a 3. ucházející. Kdyby Agatha psala tak, jako je tohle natočené, tak by se určitě nestala nejprodávanější autorkou na světě. Potencioální čtenáři královny zločinu - hlavně se nenechte tímhle odradit! Je to pojmuté spíše konverzačně, v 1. dílu to sice díky hercům funguje, ale 2. díl byl vážně otřesný!(30.9.2010)

• anderson

epizódy: Červené světlo (ČESKOSLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: ČST 1 = 10.3.1984) (3.1.2012)(3.1.2012)

Je tam sice znát televizní zpracování, většinou se i dopředu dalo odhadnout, o co tam jde. Ale ta atmosféra napětí z toho byla znát. Víc mi vadila na DVD absence českých titulků, anglická zvuková stopa tedy pro ne tak dobré angličtináře postrádala význam.(9.1.2011)

• lehkoživka

Hodina hrůzy. Hrozná kamera, hrozná výprava, hrozní herci. U epizody s duchaplnou sexy mrchou a ošklivou retardovanou nebožačkou jsem měla problém si zapamatovat, která je která - což je výkon hodný Járy Cimrmana, ale hvězdu za něj nedám!(21.10.2010)

Viděl jsem jen jeden díl z tohoto cyklu povídek božské Agathy. A ten jeden díl byl s Parkerem Pynem v hlavní úloze. Oni jsou všechny díly s parkerem Pynem průměrné, naštěstí je tady jen jeden. Pokud tedy chcete znát můj názor po zatím jediné epizodě, tak ten vám neřeknu. Ale názor právě na epizodu Případ ženy stř. věku jako samostatný film, je takový, že je to velmi průměrné. takže uvidíme dál, co se z toho vyklube.(27.12.2011)