Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Mi-oak (Jeong-a Yeom) je učitelkou na základní škole v místní vesnici. První den nového školního roku přijde do třídy Mi-oak nová žačka Mi-nami a zároveň s ní nastoupí na školu nový učitel výtvarné výchovy pan Kwon. Mi-oak se nový učitel líbí a snaží se s panem Kwonem seznámit, jenže ten tráví více času s Mi-nami, a proto se Mi-oak rozhodne, že si na Mi-nami trochu zasedne, aby neměla čas chodit za panem Kwonem. Jenže to se Mi-nami nelíbí a zesměšní učitelku před celou třídou a inspekcí. O co vlastně Mi-nami jde? (Dragoni)

(více)

Recenze (17)

molotov 

všechny recenze uživatele

Lehce romantická komedie z prostředí základní školy, na které svádí svůj souboj o nového učitele mladá učitelka a ještě mnohem mladší žačka. Film je víc než o hledání lásky o snaze najít přítele a překonání samoty. Přestože je ve filmu několik trhlejších míst, tak bych Lovely rivals neoznačoval jako crazy komedii. Zejména představitelky učitelky Jung-ah Yum si svoje roli evidentně užívá a střídá jeden zábavný kukuč za druhým. Skvělá je dvanáctiletá Se-yeong Lee, která svoje schopnosti potvrdila i v dalším skvělém snímku When I turned nine. Sice si asi po shlédnutí této milé komedie neřeknete, že jste právě viděli něco zásadního, ale vsadím se, že se budete dobře bavit o to u komedie jde především. 9/10 ()

Hellboy 

všechny recenze uživatele

Klasická korejská komedie, která není zas tak moc vtipná a posloužila mi především k tomu, abych si udělal obrázek o korejském školském systému. Druhá polovina je poněkud utahaná, ale závěr je poměrně překvapivý - naprosto praštěná zápletka totiž začne docela dávat smysl! Výsledek je ale ve všech ohledech průměrný. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Komédia v ktorej o chlapa bojuje učiteľka s jej žiačkou. Ale vtipné mi to vôbec nepripadalo. Romantika sa nekoná vôbec. Učiteľka mi pripadala nesympatická čím ďalej tým otravnejšia. Skôr ona sa správala jak malé decko. Žiačka je príliš mladá na to, aby sa jej snaha dala brať vážne aj keď práva ona sa správa dospelejšie a má tam celkom zaujímavú líniu triednym gangom dievčat, ktoré ju chcú šikanovať, ale ona ich zakaždým premôže. No a ten vysnívaný chlap - nový učiteľ na škole je taký nevýrazný, takže neviem čo na ňom všetky baby videli. V druhej polovici sa film snaží zvážnieť, čo na mňa nefungovalo, keďže mi postavy nesadli. Väčšinu filmu som sa nudil a výsledkom je prinajlepšom priemer na jedno pozretie. 5/10. ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

Často si říkám, jak to ti Korejci dělají... V jejich filmem je vždycky vidět aspoň kousek nějaké originality tak nepodobné západním filmům. Podíváme se na Yeoseonsaeng vs yeojeja a hned je nám jasné, že Američané by něco takového sotva natočili. První část filmu je spíše komediální - boj učitelky a žačky o srdce učitele výtvarné výchovy. Učitelka Yeo mi ze začátku svým chováním dost připomněla Yukari sensei z japonské Azumangy :) Vážně vtipné. V druhé části se však už hlásí o slovo trochu vážnější téma. Přesto, obě části sedí k sobě a jako celek bych to zhrnula na milý a úsměvný korejský film, který dokáže zvednout náladu. A písnička I've Told Every Little Star k tomu, ač není korejská, dokonale sedla. ~(4,6)~ ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Tenhle film se tváří úplně jinak než jaký doopravdy je. Čekala jsem lehkou komedii typu kdo s koho. Nakonec jsem ale docela mile překvapena. Konec mohl být sice trošku víc dramatický a učitelka nemusela mít tolik tváří, jinak velice zajímavý příběh. Kouzlo korejské komedie se přecejen dostavilo. Skoro čisté 4*. ()

Galerie (8)

Reklama

Reklama