Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zástupce šerifa (Charles Bronson) loví zločince za peníze. A tak jezdí od města k městu a sbírá odměny za ulovené. Bohužel jeho poslední "oběť" byla všemi obyvateli milována. A jelikož nikdo nechce zabitého identifikovat, hrozí, že zástupce šerifa žádnou odměnu nedostane. (Hal_Moore)

Recenze (4)

ilclassico 

všechny recenze uživatele

Zajímavě napsaný příběh jednoho osamělého zabijáka s velkým srdcem. Žel, pro skalní fanoušky westernu to asi nebude to pravé ořechové. Jejich chyba. V rámci žánru za 3. ()

SeBig 

všechny recenze uživatele

Mladej Bronson vypadal jak Brolin za mlada. Jinak film exlá nuda k vidění je to např. na ytb v originálním znění for free. Není zač. ()

Reklama

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Charlese beru jako prvního akčního hrdinu, i když Bronson se profiloval spíše jako westernová hvězda, westerny svým způsobem mezi akční filmy řadím. Tento červenobílý film se kromě zasazení do Divokého západu od kinematografie toho času moc neliší. Velice zaměnitelná hudba, pár velice vtipných scén, láska na první pohled a v neposlední řadě do očí bijící naivita. Bohužel film kromě faktu, že jde o první hlavní roli Charlese Bronsona, několika vtipných momentů a pár hereckých výkonů nezaujme vůbec ničím. ()

Mol 

všechny recenze uživatele

PEOPLE COMING TO TOWN FOR THE FIRST TIME ALWAYS ASK ME, WHAT'S A HANGMAN DOING ON THE FRONT OF A LIVERY STABLE. WELL I TELL I.. I AIN'T ASKING! Hned po příjezdu do města je Luke Welsh to nejdrsnější, co místní zažili od poslední zimy a film vypadá, že se v tomto duchu ponese po celou dobu. Nenechte se zmást. Na první přestřelku se nečeká dlouho, ale až se dostaví, tak s ní i pocit zklamání. Luke má být setsakramentsky rychlí s koltem a tak filmaři zrychlují tyto části, což působí spíše úsměvně. Navíc se během filmu dostáváme pod drsnou slupku tohoto nájemného zabijáka, pod kterou se skrývá citliví a osamělý muž. Myslel jsem, že se na bále kde ho nikdo nechtěl dokonce rozbrečí. Já bych bulel. Přesto má film své kvality a bohužel slabé hodnocení od uživatelů je dáno tím, že ho většina z nich ani neviděla. ()

Galerie (7)

Zajímavosti (1)

Reklama

Reklama