Reklama

Reklama

VOD (1)

Sayid opustil tábor a po pláži sa vzďaľuje od miesta havárie. Jeho pozornosť zrazu upúta zahrabaný kábel, ktorý vedie z mora do džungle. Sayid sleduje kábel a dostane sa hlboko do džungle. Na jednom mieste včas rozpozná nastraženú pascu, ale vzápätí sa chytí do druhej. Keď sa po niekoľkých hodinách preberie, zistí, že ho niekto spútal. Okolo seba vidí tmavú skrýšu plnú elektroniky a zásob. Podivný tieň človeka pri ňom patrí žene. Na jej zmätené otázky Sayid nedokáže odpovedať. Vzápätí si uvedomí, že sa jedná o ženu, ktorá vysielala volanie o pomoc vo francúzštine! Volá sa Danielle Rousseauová a komunikuje lámanou angličtinou. Danielle nechce Sayida rozviazať a pustiť. Myslí si, že Sayid patrí k „tým druhým" – podivným obyvateľom ostrova, ktorí sú zodpovední za smrť všetkých členov posádky lietadla, v ktorom sedela aj ona, a za únos jej syna Alexa, ktorý sa jej narodil až na ostrove. Aj keď jej dokáže spútaný Sayid opraviť pokazenú hudobnú skrinku, žena ho odmieta prepustiť. Počas jej neprítomnosti sa Sayid oslobodí sám. V džungli sa so ženou opäť stretáva a Sayid len po dlhom presvedčovaní ujde istej smrti. Oveľa čudnejšie však vyznievajú hlasy, vychádzajúce z útrob stromov, ktoré ho sprevádzajú na spiatočnej ceste... V tábore medzitým pokračuje spor Michaela a jeho syna Walta, ktorý sa kamaráti s podivným Lockom. Našich stroskotancov však „postihnú" aj príjemnejšie udalosti – v troskách lietadla napríklad objavia golfovú súpravu a po niekoľkých hodinách môže Hurley hrdo predstaviť svoje provizórne ale úplne funkčné golfové ihrisko. (TV JOJ)

(více)

Recenze (4)

helraiser 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Po tomto díle se Sayid stává hned po Lockovi mojí nejoblíbenější postavou, je to prostě borec a co předvádí je prostě mazec. Není to prostě žádný ořezávátko a jeho příběhová linie je prostě to nej z tohoto dílu. Napínavé, akční a s novými odhaleními co se týče ostrova. Luxusní díl. ()

KM Phoenix odpad!

všechny recenze uživatele

Tenhle díl mne dost štval už když jsem ho viděl před lety. Tady nepomůže sebevětší nostalgie, zatím asi nejhorší díl i když se v něm poprvé objeví několik důležitých postav. ()

Galerie (40)

Zajímavosti (3)

  • V prvním Sayidově (Naveen Andrews) flashbacku lze na nádvoří vojenské základny vidět v pozadí tanky PZ VI. Königstiger a Panzerjäger Ferdinand, které používala německá armáda za druhé světové války. (ohinek)
  • V brýlích muže na golfu je vidět odraz člena štábu s reflektorem. (karlik4801)

Reklama

Reklama