Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ana Lucia zastřelí Shannon. V tomto díle se dozvíme, co vše tomu předcházelo a jak druhá skupina z ocasní části letadla prožívala prvních 48 dní na ostrově. Ti to měli od začátku mnohem horší, protože ihned byli konfrontováni s těmi druhými. I v této skupině se začnou projevovat vůdčí typy, kde vyčnívá především Ana Lucia a pan Eko. Po druhém útoku se rozhodnou odejít z pláže. Ana vykope díru a hodí do ní Nathana. Nedaří se jí ale z něj nic dostat. Z díry ho vysvobodí Goodwin, který vypadá od začátku také podezřele. Skupina se přemístí dál a objeví dveře do bunkru. Na dveřích je známý nápis karanténa. V bunkru jsou baterie, ale hlavně vysílačka. Na zdech je logo společnosti Dharma. Rozhodnou se vyzkoušet vysílačku. Protože jsou ale blízko hory, která stíní vysílání, jde Ana s Goodwinem na horu. Při pauze rozebírá Ana, kde se tady vzal nůž, kterým disponovala americká armáda před 20 lety. Brzy přijde na to, že Goodwin nebyl s nimi v letadle. Když se vrátí zpátky, podaří se jim navázat spojení. Spojí se s Boonem... (PROCESOR)

(více)

Recenze (2)

Dienzenhofer 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Bože ta Michelle Rodriguez je absolutně nesnesitelná..... Fakt víc otravnou, arogantní, blbou a panovačnou krávu jsem v seriálu neviděl. Doufám, že ji nebudu moc dlouho muset snášet.... ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • Druzí ztracení slyší ve vysílačce hlas, který říká, že jsou přeživší z letu 815. Jde o hlas Boona (Ian Somerhalder), ale v české dabingu je namluven mnohem starším hlasem (36:30). (necisty)

Reklama

Reklama