Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack přichází do bunkru, nalézá zde omráčeného Locka. Vzápětí jsou ve skladu zbraní zamčeni oba. Když si jde Sawyer do bunkru nechat převázat rameno, tak je s Kate vysvobodí. Dozvídají se, co se stalo. Jack, Locke a Sawyer se vydávají za Mikem, který šel hledat svého syna. Kate chce jít také, ale Jack ji nechce nikam pustit.
V bunkru si Charlie pouští s Hugem desky a povídají si o ženách. Hugo se svěří, že myslí na Libby. Locke zná skutečné jméno Sawyera.
Když Locke, Jack a Sawyer stopují Mikea, tak zazní výstřel a vzápětí se objeví vousatý muž. Vysvětluje situaci a klade důraz na hranici, kterou nesmějí překročit.
Ve flashbacku se dozvíme, proč se Jackovi rozpadlo manželství. (PROCESOR)

(více)

Recenze (3)

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Chápu, že je Jack hlavní postavou seriálu, ale nemohli raději scenáristé věnovat flashback nějaké postavě, která jich ještě tolik neměla? Tenhle pohled do Jackovy minulosti je opět značně nezajímavý. Každopádně dění na ostrově je výborné, v tomto ohledu se jedná o jeden z nejlepších dílů druhé řady. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Napínavá epizóda, ktorej chýba nejaké vyvrcholenie alebo väčšia, dramatickejšia chyba v snažení sa postáv. Jackov flashback trochu kazí tempo deja, no opäť sa o ňom dozvieme čosi viac. ()

Zajímavosti (1)

  • V závěru, kdy jde Jack (Matthew Fox) k Anně Lucii (Michelle Rodriguez) a ptá se jí, za jak dlouho jde vycvičit armáda, drží Anna Lucia v ruce ovoce. Hned po krátkém záběru však již žvýká. (Koman)

Reklama

Reklama