Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Charlie má velmi živé sny, myslí si, že je náměsíčný. Když se jednou v noci dostane k sobě, má v náruči Aarona a neví, jak se tam dostal. To je pro Claire poslední kapka a definitivně nechce s Charliem nic mít. Eko ho vyslechne a nabídne řešení, že by bylo nejlepší chlapečka pokřtít. Když jde Charlie zkontrolovat sošky, tak ho vyhmátne Locke. Sošky mu zabaví. Mezitím se snaží Hugo za povzbuzování Sawyera sblížit s Libby. Vypadá to, že po nezdařené výpravě po stopách Mikea se také Jack stále více sbližuje s Anou. Ta vyzvídá, jestli s Kate něco měl. Jack to ale popírá. Frustrovaný Charlie večer zakládá požár. Ve flashbacku se vracíme k němu a jeho bratrovi, kdy už jejich kapela nemá co nabídnout. Z jeho bratra se stává otec. Prodává Charlieho piano a za peníze koupí letenku a snaží se od skupiny vrátit k „normálnímu“ životu. (PROCESOR)

(více)

Recenze (4)

Ouwen odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tenhle seriál trpí "walking dead" syndromem. Stupidní scénář, stupidní chování postav, všichni jsou otravný, hlavně nadrobit tunu náhod, děj co se nijak nerozvijí, hlavně tam nasypat miliard otravných flashbacků. TUNU otázek mám, co nesouvisí s mytologií seriálu, ale s tim jak se kdo tady chová. Myslel jsem si, že Others v předchozím Hunting Party nasadili laťku co se týče blábolů dost vysoko, ale Charlie v tomhle díle bodoval ještě víc. A všichni kolem něj. ()

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Flashback konečne po dlhej dobe sedel s tempom diania na ostrove. Téma závislosti mala už vo filmoch aj seriáloch drsnejšie kontúry, no pár dramatických udalostí predsa len rozvírilo pokojné životy obyvateľov ostrova. Epizóda, ktorá opäť neponúka nič definitívne, len rozvoj rôznych vzťahov. ()

killberrybil 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Hodně slabé. Nezajímavý flashback, který neodůvodňuje, a už v žádném případě neospravedlňuje Charlie chování, které je prostě naprosto nesmyslné. Celé dění je scnéristická bota. ()

Reklama

Reklama