Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Desmond má další vidinu, ve které jsou útržky toho, jak Jin, Hugo a Charlie hledají nějaký kabel a jak padá vrtulník. I v tomto vidění Charlie umírá, je zasažen šípem, když šlápne na nastražený drát. Desmond se ptá Huga, zda ví, kde je zahrabaný ten kabel. Ten mu to nechce říct, pokud se nedozví přesný sled událostí, co Desmond viděl. Ten mu odpoví, že takhle to nefunguje, že vidí jenom střípky skládačky, a když mu to řekne, tak se sled událostí změní, a to on rozhodně nechce. Půjčí si od Jacka lékárničku a řeknou Jinovi, že jdou kempovat, ať jde s nimi. Desmond se staví ještě pro Charlieho a společně vyráží. Po chvíli kabel skutečně objeví. Hugo ostatní varuje, že podél kabelu je past, kterou tam nastražila Francouzka. Desmond navrhuje, aby nikam nešli a zatím se utábořili na pláži. Večer slyší, jak padá vrtulník do moře a vidí, jak z něj někdo vyskočil a padá do džungle. Ráno se vydávají na cestu a najdou batoh a v něm satelitní telefon a knížku, ve které je fotka Desmonda a Penny. Pak objeví na stromě parašutistu. 
Na pláži se Kate snaží navázat kontakt s Jackem. Ten jí ale nemůže odpustit a má oči jen pro Juliet. Kate žárlí a zneužije Sawyera. Ten ale není hloupý a ví, proč to udělala.
Ve flashbacku se dozvíme, jak se Desmond seznámil s Penny. (PROCESOR)

(více)

Recenze (3)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sawyerove hlášky, Desmondov flashforward aj flashback, milostné trojuholníky na pláži. Čo sa týka diania okolo Desmonda, výborné, aj keď jeho druhý flashback, jednu z top epizód seriálu, to neprekonáva. Dej zvyšku skupiny je slabší, ale poteší. ()

Colonist 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Černá ovce Desmondových epizod, které většinou patří mezi ty nejlepší. Vyloženě špatné to není, je to zkrátka takový lepší průměr. A pokud to srovnám se slabou první polovinou 3. řady, tak jde vlastně o nadprůměr! ()

Reklama

Zajímavosti (1)

  • V čase 38:03 ve chvíli, kdy Desmond (Henry Ian Cusick) odevzdává hábit, je na stole fotografie opata s Eloise Hawking (Fionnula Flanagan). Jde o další provázání postav, které je v celém seriálu velmi časté. (akolmacka)

Reklama

Reklama