Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V budoucnosti vidíme, že Jack a Kate spolu žijí. Jack navštíví Huga, který je v blázinci. Hugo má pro něj vzkaz od Charlieho. Jack ho nabádá, aby bral léky. Hugo mu závidí, že žije s Kate, ale nic není tak idylické, jak se na první pohled může zdát.
Jackovi je na pláži stále hůř. Juliet ho vyšetří a diagnostikuje slepé střevo. Juliet dává Sun seznam chirurgického náčiní, které má donést. Ta se ale brání, že neví, jak to vypadá. Dan se nabídne, že půjde s ní. Juliet organizuje vše, co je nutné k operaci. Rose říká Bernardovi, že je divné, že Jack onemocněl tady na ostrově, kde se lidé uzdravují. Juliet žádá Kate, aby jí s operací pomohla.
Sawyer s Claire a Milesem jdou džunglí. Miles zaslechne hlasy a ptá se, kdo je Karl a Francouzka. Později narazí na Franka, který je varuje, že vojáci z lodi už jdou. Ráno, když se probudí, zjistí děsivou věc. Jeden z nich beze stopy zmizel. (PROCESOR)

(více)

Recenze (1)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

„It‘s way too early for Chinese.“ Scéna operácia tohto charakteru je oveľa kvalitnejšia a napínavejšia v seriáli The Knick. Epizóda však opäť rozvírila logiku, postoje hlavných hrdinov a zanechala pár otázok. ()

Reklama

Reklama