Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jack a Sawyer opouští vrtulník a jdou hledat Huga. Dorazí k Orchideji. Tam se dozví, že se Ben vzdal vojákům a jde s nimi k vrtulníku. U vrtulníku je přepadnou ti Druzí s Kate a Sayidem. Osvobodí Bena, ten se vrací zpátky ke skleníku. Když najde Locka, tak mu dá instruktážní kazetu o stanici. Sám připravuje vše, co je potřebné, aby mohli ostrov přemístit, když se náhle objeví Keamy.
Frank nastartuje vrtulník a Sayid, Hugo, Sawyer a Kate i Jack odlétají. Když jsou nad mořem, tak jim začne rychle ubývat palivo. Nádrž je prostřelená.
Na lodi se snaží deaktivovat výbušniny, které jsou pojistkou Keamyho. Má na ruce zařízení, které sleduje jeho srdeční činnost. Pokud nebude v pořádku, vyšle se signál k výbušninám. Michael dostává nápad.
V budoucnosti vidíme, jak se Jack sejde s Kate kdesi na letišti. Jack říká, že se musí všichni vrátit na ostrov. Kate je rozhodně proti. Walt s babičkou navštíví Huga v blázinci. (PROCESOR)

(více)

Recenze (2)

Arkanoid 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Videl som to ako dvojepizódu Part 2& 3. Napätie tu stále je, ale už sa s ním nepracuje tak intenzívne, ako v minulej epizóde. Príbeh sa posunul vo všetkých dejových líniách, potešil hudbou The Pixies a v závere odhalil šokujúcu identitu mŕtveho, čo vedie ku ďalším otázkam. ()

Reklama

Reklama

Reklama