poster

Ztraceni (TV seriál)

• USA

Lost

• SK název

Nezvestní

Drama / Dobrodružný / Mysteriózní / Sci-Fi

USA, 2004, 121x42 min

Hrají:

Josh Holloway, Naveen Andrews, Evangeline Lilly, Matthew Fox, Terry O'Quinn, Dominic Monaghan, Jorge Garcia, Yun-jin Kim, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Emilie de Ravin, Maggie Grace, Jeremy Davies, L. Scott Caldwell, Daniel Dae Kim, Michelle Rodriguez, Ken Leung, Madison, Michael Emerson, Cynthia Watros, Malcolm David Kelley, Ian Somerhalder, Henry Ian Cusick, M.C. Gainey, Tania Raymonde, Christian Bowman, John Terry, Dustin Watchman, Elizabeth Mitchell, Rodrigo Santoro, Kiele Sanchez, Michael Bowen, Kimberley Joseph, Clancy Brown, William Mapother, Mira Furlan, Julie Bowen, Harold Perrineau, Jeff Fahey, François Chau, Lance Reddick, Brian Goodman, Kevin Durand, Bill Duke, Robert Patrick, Saul Rubinek, Daniel Roebuck, Rachel Ticotin, Nathan Fillion, Tamara Taylor, Kim Dickens, Zack Ward, April Grace, Beth Broderick, Rebecca Mader, Željko Ivanek, Fionnula Flanagan, Greg Grunberg, Cheech Marin, Andrew Divoff, Kevin Dunn, Billy Dee Williams, Nestor Carbonell, Andrew Connolly, Marsha Thomason, Doug Hutchison, Sonya Walger, Evan Handler, Billy Mayo, DJ Qualls, Katey Sagal, James Lesure, Bruce Davison, Samantha Mathis, Alan Dale, Adetokumboh M'Cormack, Thekla Reuten, Shawn Doyle, Graham McTavish, Fisher Stevens, Andrea Roth, Gabrielle Fitzpatrick, Stephen Semel, Zoë Bell, Grant Bowler, Lanny Joon, Simon Rhee, Anson Mount, Ling Bai, Marguerite Moreau, Madeline Carroll, Theo Rossi, Susse Budde, Michelle Forbes, Marlene Forte, Alexis Rhee, Michael Cudlitz, Monica Dean Barladeanu, Shaun Toub, Ronald Guttman, Swoosie Kurtz, Brett Cullen, Reiko Aylesworth, Zuleikha Robinson, Mackenzie Astin, Matthew Alan, Emerson Brooks, Sean Whalen, Robin Weigert, Keir O'Donnell, Alice Evans, Saïd Taghmaoui, Devon Gearhart, Carrie Preston, John Hawkes, Hiroyuki Sanada, Mark Pellegrino, Eyal Podell, Vanessa Branch, Sam Anderson, Bodhi Elfman, Dean Norris, Titus Welliver, Hakeem Kae-Kazim, John Walcutt, Patrick J. Adams, Michael DeLuise, Carter Jenkins, Joseph Sikora, Yetide Badaki, William Atherton, Blake Bashoff, William Blanchette, Josh Randall, Melissa Farman, Patrick Fischler, Eric Lange, Maya Henssens, Fredric Lehne, David H. Lawrence, Allison Janney, Alexandra Krosney, Sheila Kelley, Charles Mesure, Kevin Tighe, David S. Lee, Kate Connor, Neil Hopkins, Andrea Gabriel, Chad Donella, Brad William Henke, Izzy Diaz, Julie Adams, Jodi Lyn O'Keefe, Colby French, Raymond J. Barry, William Sanderson, Mirelly Taylor, Diana Scarwid, John Pyper-Ferguson, Tom Irwin, Lana Parrilla, Aisha Hinds, Jon Gries, Wayne Pygram, Tracy Middendorf, Aramis Knight, Susan Duerden, Marc Menard, Rebecca Hazlewood, Cleo King, Sung Hi Lee, Kathleen M. Darcy, Kevin Rankin, Paula Malcomson, Sammi Davis, Anthony Azizi, Sundra Oakley, Jeff Kober, Skyler Stone, George Cheung

Diskuze k filmu (3 255)

• 27.1.2006  14:59
    Markétka..
    (hodnocení, komentáře)
    Dneska posledí díl a další až 8. února :( Co budu dělááát! :)
    • 26.1.2006  17:17
    luplik
    (hodnocení, komentáře)
    asi viaceri sme na tom podobne... ja sa dnes chystam na dalsiu davku... takych 5 dielov... minimalne... inak ani nezaspim... :)))
    • 25.1.2006  14:25
    Markétka..
    (hodnocení, komentáře)
    Koukala jsem do pěti rána a druhý den v osm budíček jen kvůli dalším dílům! :D
    • 24.1.2006  03:13
    Ozon
    (hodnocení, komentáře)
    kto nevidel, neuveri, je to 100% pecka, jeden z najlepsich serialov ake som kedy videl a bolo ich hodne ;-)
    • 23.1.2006  08:43
    kollis
    (hodnocení, komentáře)
    Zitra zkouska a ja cely vikend promrdal Lostem. Kurvaaa to je dobreee.
    • 22.1.2006  12:22
    Madman
    (hodnocení, komentáře)
    15tym dilem to urcite neskonci,jen jeste nejsou znamy nazvy dalsich dilu...
    • 22.1.2006  11:30
    InJo
    (hodnocení, komentáře)
    Zajímalo by mě, jestli tenhle seriál skončí už tím 15. dílem 2. série, tak jak to ČÁSTEČNĚ napovídá oddělení titulků na www.lost.cz. To by byla docela škoda, nemyslíte?
    • 21.1.2006  18:43
    heleb
    (hodnocení, komentáře)
    tak toto je proste nater!! som si stiahol obidve serie, za tri dni som v 2 serii pri 7 casti, ja uz ani neodchazdam od monitora, je to strasne drsne urobene, vsetky moznosti dalsieho pokracovania otvorene, genialny pribech, napatie, za kazdym dielom si vravite: uz musim nieco robit, a nejde to!! ja sa asi zblaznim s toho co vsetko potrebujem vediet!!:)), akurat taham dalsie casti, len sa bojim toho ze to dnes do 11 doterajsej casti pozrem dnes, a potom sa mozem zblaznit cakanim na dalsi diel:((!!, velmo dobre 10/10:)
    • 21.1.2006  18:41
    heleb
    (hodnocení, komentáře)
    tak toto je proste nater!! som si stiahol obidve serie, za tri dni som v 2 serii pri 7 casti, ja uz ani neodchazdam od monitora, je to strasne drsne urobene, vsetky moznosti dalsieho pokracovania otvorene, genialny pribech, napatie, za kazdym dielom si vravite: uz musim nieco robit, a nejde to!! ja sa asi zblaznim s toho co vsetko potrebujem vediet!!:)), akurat taham dalsie casti, len sa bojim toho ze to dnes do 11 doterajsej casti pozrem dnes, a potom sa mozem zblaznit cakanim na dalsi diel:((!!, velmo dobre 10/10:)
    • 21.1.2006  11:50
    hellboss
    (hodnocení, komentáře)
    Super,super,super.Pan Eko je můj favorit.Doufám že se tento seriál dostane k našemu divákovi i bez AXN.třeba udělá Nova vstřícný krok,když má tak "fajnové"serialy.
    • 21.1.2006  00:15
    Gardenboy
    (hodnocení, komentáře)
    Nemôôžem si pomôcť, ale aby tehotná ženská v 9 mesiaci takto utekala a neublížila decku .... aby pán Eko v lietadle, ktoré tam leží pár rokov vytrhol trubku a vytiekol z nej benzín, ktorým to celé zapáli. ... zaváaňa mi to nelogičnosťou. To je však jedno, aj tak je to jediný seriál (okrem Aktov X ), ktorý ma brutálne dostal. Tie flashbacky sú úžasné a nemôžem sa dočkať, kedy sa dozvieme, kto sú tí druhí. Len aby sme sa to niekedy dozvedeli, nieže to budú naťahovať ako v aktoch X po 268794586579 sériu a potom príde vyvrcholenie, ktoré by nedali ani do céčkového filmu. To by bola fakt škoda.
    • 16.1.2006  22:33
    InJo
    (hodnocení, komentáře)
    Přesně tak - seriál za 6*... Už jen za Sawyera a Pana Eko!
    • 16.1.2006  18:41
    Antic
    (hodnocení, komentáře)
    charaktery jednotlivých osob jsou do detailu propracované a jejich jednání je tudíž pochopitelné, navíc se fantastickým způsobem prolínají. Celý seriál má fantastickou myšlenku a zpracování (kamera, střih, prostředí) vůbec. Jako celek je pro mě tento seriál hodně vysoko nad všemi ostatnímy seriály ....... je prostě vidět, že na tom makaj sakra týpci, proto 5 hvězdiček a kdyby to šlo, tak bych tam vpálil i 6tou
    • 15.1.2006  10:45
    Nazghul
    (hodnocení, komentáře)
    Heh, ja porad nechapu, jak nekdo muze tvrdit, ze 2. serie ma trochu pomalejsi tempo?! Pro mne 2. serie je neskutecna jizda! :D
    • 10.1.2006  18:46
    marc
    (hodnocení, komentáře)
    tak trochu jina reality show :-)
    • 6.1.2006  17:38
    esmoke
    (hodnocení, komentáře)
    Jseme tento serial objevili nedavno, ale to to fakt cool. Prvni serku jseme videli behem par dni. Best dil je urcite Deus Ex Machina. Druha serka, tady alespon ze zacatku, pomerne pomala. Rodriguez do pekel, hrat neumi postava je otravna. Policajtka a vystreli na potkani.... :-/
    • 30.12.2005  15:37
    Tsunami_X
    (hodnocení, komentáře)
    Ja jsem v pocatku dumal nad zhmotnovanim myslenek, ale tohle me prece jenom zacina nahlodavat...
    • 30.12.2005  14:57
    Madman
    (hodnocení, komentáře)
    Me dost a docela ji i verim,hlavne ten elektromagnetismus neco do sebe ma :)
    • 30.12.2005  12:34
    Tsunami_X
    (hodnocení, komentáře)
    Jak se vam libi ta teorie o budoucnosti a elektromagnetickem zareni?
    • 29.12.2005  14:48
    Tsunami_X
    (hodnocení, komentáře)
    Madman : Ovsem pak...to Rodriguez je jina cubka :/