Reklama

Reklama

Putování tučňáků

  • Francie La Marche de l'empereur (více)
Trailer 1

Obsahy(1)

Každým rokem, tisíce tučňáků císařských opouští jistotu jejich hlubokého oceánu a putují stovky mil přes zrádný a odpudivý antarktický ledovec, aby se mohli rozmnožovat. Hrdinné odolávají teplotám hluboko pod bodem mrazu a nesčíslným dobrodružstvím. Podívaná na jejích putování očima Luca Jacquetse je plna humoru, plná odvahy malých tvorů vzdorovat drsné přírodě, plná záhad a tajemství. Putování císařů je výpravný snímek o jejich hrdinné námaze pro přežití (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
deathka

deathka (hodnocení, recenze)

Viděl jsem to bohužel s dabingem a většinu filmu jsem měl pocit, že ta paní, co dabovala tučňačku, prožívá orgasmus. Český dabing bych zakázal nějakým zákonem :-).

Sjuzn

Sjuzn (hodnocení, recenze)

Krásný dokument, doplněný ještě krásnější hudbou. Myslím, že si ty 4* skutečně zaslouží. Pět jich nedám, protože na můj vkus putovali až příliš dlouho.

Motte

Motte (hodnocení, recenze)

Vrele vam doporucuji tento snimek.....je to velka odpocinkoovka ktera vcelku i vezme za srdce a verte ze ty roztomile potvory budete litovat a prestat si stezovat na svuj zivot ....:-D

Související novinky

Nová naděje pro český film?

Nová naděje pro český film?

15.02.2007

Česká kinematografie už tradičně trpí nedostatkem peněz. Fond pro rozvoj kinematografie se svými 80 miliony ročně nestačí pokrýt celý potenciál našeho filmového průmyslu. Zvlášť když český film stojí… (více)

Oscary plné překvapení

Oscary plné překvapení

06.03.2006

V noci z neděle na pondělí proběhl v Los Angeles 78. ročník slavnostního udělování cen americké Akademie filmových věd a umění, Oscarů. A věru že šlo o noc plnou překvapení. Největší ovace překvapivě… (více)

Reklama

Reklama