Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Bizarní a komická situace, která postihne jednoho člena seniorského kvarteta. (oficiální text distributora)

Recenze (21)

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Nemilé a nečekané události, jsou právě ty nejlepší:-) Skvělé humorné momenty zejména ten ve vlaku s tou uvízlou botou v ha*zlu nebo samotný koncert v domově seniorů v Lysé nad Labem..Ty obličeje neměli vážně chybu:-)! Co to je? To je Petr Janda s Olympikem? Styďte se mlaďoši! Průměrný příběh a zpracování ale herecké výkony byly dobré, zejména pak díky velké herecké čtyřce ve složení Sovák, Brodský, Suchařípa a Hálek. Kteří se nám tu představili jako seniorské hudební kvarteto. ()

igi B. 

všechny recenze uživatele

Vcelku docela vtipné, bohužel ku škodě věci jinak rutinně televizní (byť troufám si říct patřící k tomu lepšímu z jinak tristní tehdejší i současné české televizní tvorby), trpící dosti i tím, že většina herců prostě není schopná ztvárnit ROLE a hraje pořád dokola k uzoufání otravně svá naučená klišé. Zvláště zoufalé je to u dvojky Klepl - Holubová, u kterých už pomalu nerozeznáte kus, ve kterém předvádějí své >arttristní< kousky. Ale na druhou stranu - poctivých 20 minut.. :o) - - - P.S. Takhle měl vypadat "Kolja" ! :-) Možná by naši současní čeští >úmělci< vůbec měli zůstat u takovýchto malých - a krátkých (!) - kousků. Ušetří se tím (byť nechtěně - jasně, chápu) spousta peněz a i něco z dobrého vkusu trošku náročnějších diváků... ()

rakovnik 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Spíše než "opravdový" koncert, jedná se poslední nebo jeden z posledních hereckých koncertů mých milovaných filmových hvězd, dá-li se to tak říci. Bělovlasí dědouškové v hlavních rolích byli skvělí a můžeme jen smutně konstatovat, že byli...úsměvná zápletka a příjemné vyústění mě vždy pobaví. A jen ty pohledy Jiřího Sováka a Vlastimila Brodského na konci filmu stojí samy o sobě za pět hvězdiček. ()

LadyPupu 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Vynikající Klepl v roli otce, který rozumí hře na housle asi jako já kvantové fyzice..."Hele, jim je úplně jedno, kdo jim vrže. Nikdo nepozná, že umíš úplný hovno, dyť sou úplně hluchý." ()

Ironfood 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Čtveřice postarších muzikantů v podání čtveřice hereckých legend na cestě na koncert do domova důchodců v Lysé nad Labem. Bohužel souběžná linka s rodinkou Klepl-Holubová mi přišla spíš rušivá. Klidně bych se bez ní obešel a dal větší prostor Vaškovi Koubkovi, který se tu blýskne jako železničář zatížený hmotnou zodpovědností za hajzlik. ()

J R C Pecuchet 

všechny recenze uživatele

Herecký koncert pánů Sováka, Brodského a Suchařípy v režii Jana Hřebejka. Ikdyž má dílko pouze TV formát a krátkou stopáž, nic mu neubírá na kvalitě. ()

altaica 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poslední společná jízda Titánů českého herectví. Plaché úsměvy na smutné tváři. Humoreska jak má být, krátká, svižná a vtipná. Každý občas šlápne do h*vna, ale jen skutečný mistr tím dokáže zastavit vlak a vyjít i s uříznutým hajzlem na noze a uříznutou ostudou. A obojí zvládne s noblesou. Neskutečné. A prázdné oči seniorů při “poslechu” pubertálního masakru hudby ukazují, že být hluchý nemusí být nutně handicap. ()

topi80 

všechny recenze uživatele

Zprasit takový námět s takovým hereckým obsazením, to už chce pořádné matlaly. Absolutně nevyužité příležitosti k mnoha komickým příležitostem a vše je završeno závěrem. Zatímco divák čeká, že mladá kapela vyděsí osazenstvo pořádným brutal death metalem, oni tam začnou vrzat baladičku od Olympicu... ()

ostravak30 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

A to je také poslední koncert party skvělých herců takhle dohromady. Nebo jeden z posledních. A ta situace je tak bizarní, že jsem si jistý, že se asi fakt stala. Díky velmi kvalitnímu hereckému obsazení je povídka ještě lepší než její skutečná zápletka. Mimochodem, Eva Holubová a Bohumil Klepl si zahráli manžele ještě minimálně jednou a to v Účastníci zájezdu. ()

Lancelot 

všechny recenze uživatele

Možná to šlo natočit lépe, ale já jsem se u toho řezal smíchy od začátku do konce. Ostatně všechny "bakalářské" příběhy bych hodnotil za pět, ať už je zpracování jakékoli. Příběhy jsou to geniální...holt co život připraví, to jeden dopředu neví. ()

honzic 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Poměrně příjemný komediální příběh, hlavně Sovák a Brodský to hezky zahráli, ale ani Bob Klepl nehrál zle. Konec nebyl dle mých představ, ale jinak se celý průběh scénáristicky docela povedl. Hodnocení: 60 % ()

Reklama

Reklama