Reklama

Reklama

Pohádka bez konce

(TV film)

Obsahy(1)

Znal ji jen kominík Bertík, zamilovaný do princezny Amálky. Zveme vás teď na jednu pohádku bez konce. Ale není to ta o ovečkách, kterou maminky vypráví svým ratolestem před usnutím. Tu, která na vás teď čeká, si vymyslel kominík Bertík, aby dostal za ženu princeznu Amálku… Pohádku natočila podle scénáře H. Sýkorové v roce 1986 S. Simonová. Můžete se v ní těšit na řadu skvělých herců – V. Brabce (král Rozmarýn), J. Pleskota (Povídálek), V. Jeníkovou (princezna Amálka), M. Ebena (kominík Bertík), V. Vydru (trubač) a Ž. Fuchsovou (kominická víla). Vyprávět vám ji bude P. Nárožný. (Česká televize)

(více)

Recenze (4)

rakovnik 

všechny recenze uživatele

Ačkoli pohádka trvá necelou půlhodinku, zdála se mi bez konce. Čekání na písničku od Marka Ebena, kterou ani znuděný pan král neustál, a pohádky je konec. ()

Jezinka.Jezinka 

všechny recenze uživatele

Nekonečnost vyprávěné pohádky byla poměrně primitivní, leč Marek Eben s roztomile zamilovaným kukučem, půvabná kominická víla ani sympatický král si zatracení nezaslouží. Není zkrátka všechno nejlepší pohádka měsíce. ()

Reklama

Yarwen 

všechny recenze uživatele

Krátká a jednoduchá pohádka o šesti hercích a jednom vypravěči, jež přidává navrch ještě jednu ne úplně povedenou písničku. Celé by to mohlo být blíže průměru, nebýt hloupého scénáře - celé to působí tak, jako by studiu zbyla třicetiminutová stopáž prázdného filmu a než ji vyhodit, chtěli ji na něco použít, ovšem bez ohledu na kvalitu. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Ebena nemusím, takže jsem věděl, že se mi to líbit nebude. A když ještě ke všemu začal zpívat, málem jsem skočil z okna. Ale naštěstí tam děti instruuje pan Nárožný. Například když víla zmizí, řekne dětem, že zmizela. Takže již víme, jakému dětskému okruhu je pohádka určena. Dětem slepým a imbecilním. To, že kominík je tak pitomým, že neví, kdy se má převléci, a dcera říká svému otci stejně jako mlynáři již pomíjím. Přesto nedám nejnižší hodnocení, protože mne to prostě pobavilo. A také je to za obsazení princezny mou tajnou láskou hihihi. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama