Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Sázka o přízeň krásné mladé ženy má překvapivý průběh i závěr... Mladý pacient Roman Drábek (M. Dlouhý) je přivezen na psychiatrii s podezřením na sebevražedné sklony. Vyskočil z okna a skončil s mnoha zlomeninami v nemocnici. Jenže za všechno mohla ve skutečnosti jedna sázka a fenka jménem Karel. Mladík se totiž seznámil s půvabnou dívkou (S. Laurinová) a pořídil si kvůli ní i psa. Domluvil si s ní schůzku v jejím bytě. Ona však byla vdaná a její manžel se náhle vrátil. Jak se tedy stalo, že skočil z okna vlastního bytu? (Česká televize)

(více)

Recenze (12)

Radek99 

všechny recenze uživatele

Mimo aluzi na legendární českou černobílou protektorátní komedii s panem Plachtou nenabízí tahle krátkometrážní televizní miniatura vůbec nic...tedy mimo špatných herců (pan Oldřich Navrátil je onou jedinou čestnou výjimkou) a velmi slabého námětu...paralela člověk x kůň a člověk x pes je trochu málo, ne? Bakaláři meets Kameňák v laciném televizním kabátku... ()

RonaMidu 

všechny recenze uživatele

tenhle "vtipný kousek" je opravdu asi pro hodně nenáročného diváka,protože se mu nepodařilo ani mne zaujmout,ani pobavit,natož rozesmát,bohužel.....protože jsem si to pustila k žehlení a občas odbíhala do koupelny pro vodu,ani vlastně nevím,jestli ten psychiatr byl onen manžel,to by tak snad jedině mělo nějakou pointu ()

Reklama

Pepinec 

všechny recenze uživatele

I když nakonec nešlo o sestřih největších průserů mě a Karla ze základní školy, docela dobře jsem se bavil. Hlavně proto, že pár podobně debilních sázek jsem sám prohrál. Paralela s Dlouhým Míšou by tu byla i co se týče špitálu, ale na rozdíl od něj pro mě paradoxně znamenal úspěch. Nechal jsem se totiž sanitkou zavést zpátky na intr a tam dokonal dílo. Kamča se sice nejdřív děsně smála, ale pak jsme se oba divili tomu, co všechno se dá dělat s berlema. Lepší maturitní večírek jsem nezažil. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama