Reklama

Reklama

Káťa a Škubánek

(seriál)
Animovaný / Komedie / Rodinný
Československo, (1982–1993), 3 h 28 min (Minutáž: 8 min)

Série(4) / Epizody(26)

Obsahy(1)

V malém domku spolu bydlí dva nerozluční kamarádi, holčička Káťa a strakatý pes Škubánek. Od začátku, kdy Káťa objeví v kočárku, kam si uložila čokoládové vajíčko s přáním, aby se jí něco na jaře vylíhlo, malého psa, jsou ti dva nerozlučnými kamarády. Zažívají spolu nejen veselé, ale i napínavé příhody a zúčastní se mnoha her a soutěží. Všechno by bylo v nejlepším pořádku, kdyby jim jejich přátelství nezáviděl škodolibý kocour Luciáš. Ten se ovšem vždycky za své léčky vytrestá sám, jak už to v dobrých groteskách bývá. (Česká televize)

(více)

Recenze (64)

kulyk 

všechny recenze uživatele

Mladá slečna žije v zoofilním svazku s kabelkovým psíkem. Kocour jim tam leze na čumendu. Spolu s perlami jako Goro - bílý tesák, Béla a Sebek či kólie doporučuji nepouštět dětem, nebo se brzy ozve škrábání jejich drobounkých prstíků. A budou škrabat a škrabat tak dlouho, až se vám protunelují do a hlavy vy jim to štěňátko zakoupíte. Následující etapa obsahuje vaše půlnoční courání po sídlišti s přerostlou, slintající a chlupatou bestií, které smrdí z mordy a na rozdíl od Škubáka po sobě rozhodně nespláchne. A tím nemyslím vaši ženu. ()

Zagros 

všechny recenze uživatele

Káťa a Škubánek byl průměrný večerníček mého dětství. Na večerníčku se mi nejvíc líbil samotný Škubánek, protože psa jsem chtěl taky. :-) Jinak si z něj jednotlivé příhody nepamatuji. Viděl jsem jej párkrát a na rozdíl od těch podařenějších se k němu nemám potřebu vracet se svými dětmi. Ač jinak moc nemusím Jitku Molavcovou, sem se překvapivě jako vypravěčka hodila a její hlas dokázal vytvořit alespoň nějakou atmosféru. ()

Reklama

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

"Káťa a Škubánek" bol český kreslený večerníčkový seriál, ktorý sa mi ani trochu nepáčil. Vôbec som tomu nevedel prísť na chuť. Príbehy malého dievčatka Káti a jej strakatého psa Škubánka ma nudili. Animácia sa mi zdala strohá, jednoduchá a kostrbatá. No najviac mi vadil úlisný dabing Jitky Molavcovej. Táto šeredná ženská mi je dodnes silne protivná, nemôžem ju ani vidieť. A zrejme ma už ako decko svojim hlasom podvedome odpudzovala. * ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Scénář: Libuše Koutná, Josef Lamka; hudba: Angelo Michajlov. Spojení Káti s rošťáckým Škubánkem je v podání Jitky Molavcové správně večerníčkovské. Navíc když se podaří přelstít kocoura Luciáše, tak to je pěkně ekologická jízda. Ale pozor, aby auto na kočičí pohon nebylo žalovatelné kvůli týrání zvířat:-) ()

PollyJean 

všechny recenze uživatele

dnes pohledem dospělého marně přemýšlím nad tím, co soužitím dívky školačky se psem chtěli autoři naznačit, neb občas ty jejich dialogy zní jako manželé po deseti letech. Molavcová si to vyprávění narozdíl od Hrzána (Amálka) velmi užívá. V dětství se mi to určitě líbilo, ale mezi nejoblíbenější večerníčky K+Š nepatřili. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama