Reklama

Reklama

VOD (1)

Oscarem oceněný Al Pacino a Matthew McConaughey hrají v tomto napínavém thrilleru o rušném světě sportovních sázek, ve kterém někdy stačí hodit mincí a můžete vydělat celé jmění. Brandon Lang (Matthew McConaughey) je nadějná hvězda vysokoškolského fotbalu, ale kruté zranění překazí jeho sportovní kariéru. Aby se dostal zpátky na špičku, využije své znalosti z fotbalového světa…..v lukrativním byznysu sportovních sázek. Jeho talentu si všimne Walter Abrams (Al Pacino), mocný šéf obrovské národní korporace, která dává tipy na sázky a Brandon se stává jeho chráněncem. Zvyká si na svět plný krásných žen, sportovních vozů a stohů peněz, ale jeho zdánlivě idylický život se mění v boj podvodníka proti podvodníkovi, poté co netrefí výhru a v sázce jsou miliony dolarů… (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (231)

Wacoslav1 odpad!

všechny recenze uživatele

No co bylo toto za nudnou blbost?! jenom proto ze je v tom Pacino hned se z toho kazdej udela? zoufalej film bez spadu kterej mi prisel nekonecnej cekal sem totiz tak dlouho ze se stane snad neco zasadniho az to skoncilo jediny pozitivum je ze sem dvd s timto filmem vyhral v soutezi v radiu a tak mne to nic nestalo proto sem to mohl po zkouknuti v duchu hesla lehko nabyl a pozbyl zlomit a zahodit tech 72 procent mi tu prijde jako vysmech ale asi je to tim ze podobny uzasny dramata mne proste nebavi do role ctitele takovych skvelych filmu sem asi jeste nedorostl a doufam ze ani nedorostu proto at mi vsichni uzasni znalci na CSFD kteri vedi co ma jaky nominace a ceny za co prominou ze krome poradny akce hororu kvalitnich traschu a vseho ulitlyho kde se neco deje a ne jenom umele sroubuje radobynapeti a keca se dve hodiny o srackach a tomu se vsemu rika herecky vykony proste nic jinyho nesnesu ja nejsem zas tak vybiravej ale nachcat na tyhle seriozni veledila! ()

emo 

všechny recenze uživatele

Typická 70tka. Film je veľmi slušný na to, aby som ho šupol do priemeru, ale plnohodnotná 80tka to tiež nie je... Scenár je trochu naivný, pár krát aj nudný ale ako celok v pohode stráviteľný. Hlavným poztívom sú samozrejme herecké výkony šandardne skvelého Al Pacina a veľmi slušného Connaugheyho. Či bolo jeho obsadenie najlepším nápadom, vzhľadom ne dej filmu neviem -s jeho sedláckym texaským prízvukom by som mu asi nezveril milióny dolárov, ani keby mal na hlave liter gélu a oblek od Armaniho ;)))) Každopádne je však chvályhodné obsadenie Rene Russo, ktorá podáva skvelý výkon + nebezpečne dobre vyzerá! A ako bonus tu ešte je aj genitálny Armand Assante! Na tú scénu v parku len tak nezabudnem.... ()

Reklama

Boss321 

všechny recenze uživatele

Slušně natočené drama o sázení ve sportu a o jeho kladech a záporech. V tomhle hazardu platí velmi jednoduché pravidlo, zkrátka jednou jsi dole a jednou zase nahoře. Al Pacino zahrál mistrovsky jako vždy, koneckonců od něj se nic jiného nečeká. Matthewa McConaugheyho moc rád nemám, ale tady mi vůbec nevadil a roli zvládl docela poměrně slušně. Vše doplňuje půvab Rene Russo. Ale nejzajímavější na tomto snímku je sledovat vztah mezi Pacinem a McConaugheym, který se mění z jedné strany na druhou...... ()

Rocky62 

všechny recenze uživatele

Na sportovní žánry zrovna nejsem, ale tohle mě docela potěšilo. Skvělá sázková atmosféra, slušní Matthew McConaughey a Rene Russo, ale hlavně brilantní výkon mého oblíbence Al Pacina, díky němuž má film šmrnc a tempo, které je nasazeno už od úvodu se vůbec nezpomaluje. Navíc se mi během sledování vybavilo jedno hezké přísloví ,,Každej chvilku, tahá pilku''..., kdo už viděl, musí přesně vědět o čem mluvím a na závěr bych si dovolil jedno malé doporučení, těm co čtou tento komentář a film ještě neviděli. Zkuste se zamyslet nad povahou Waltera Abramse, nad jeho úmysly a chováním k Brandonu Langovi. Myslím, že tohle zamyšlení něco dá. ()

Roman.Ticka 

všechny recenze uživatele

Scénář přesně ve stylu výher a proher, jednou jsi dole, jednou nahoře.(bohužel to docela dost skřípalo) Takže opět komentuji osazenstvo. Walter: "Ty jim prodáváš nejvzácnější komoditu, ty jim prodáváš jistotu v nejistým světě." Hop nebo trop. Jinak chemie mezi oběma hlavouny fungovala jako obvykle. Důvod? Jsou tři možnosti - tipnout si nebo si hodit mincí...vlastně jenom dvě. ;-) ()

Galerie (21)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v kanadském Vancouveru. (M.B)
  • Film je natočen podle skutečného příběhu Brandona Linka, který používal pseudonym Mike Anthony. Ve filmu jsou jména změněna na Brandon Lang a John Anthony. Skutečný Brandon Link se dokonce ve filmu objeví, jeho role je označena jako "Muž, který zdraví Brandona". (novoten)
  • Dan Gilroy, manžel Rene Russo, napsal roli Toni přímo pro svou manželku. Sestra Russo se dokonce jmenuje Toni. (novoten)

Reklama

Reklama