Reklama

Reklama

Světlo ve tmě

  • Velká Británie Half Light (více)

Obsahy(1)

Život Rachel Carlson (Demi Moore), úspěšné autorky thrillerů, naprosto změní tragická událost: její pětiletý syn nešťastnou náhodou utone. Rachel se rozhodne změnit životní styl a odstěhuje se na odlehlou chatu na skotském pobřeží. Zde však zůstává sama napospas své osamělosti a děsivým představám. Přestává rozeznávat, co je realita a co halucinace, a nakonec bude muset bojovat, aby si zachránila holý život. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (99)

MickeyStuma 

všechny recenze uživatele

Snímek nejdříve vypadá jako mysteriózní drama, ale později zjistíme, že tu nic mysteriózního není. Lehký thriller pomalu si budující atmosféru, která završí lehce předvídatelným koncem. Ono tu vlastně nic originálního není. Ani Demi Moore tu příliš nevynikla. Tu zoufalou hrůzu se jí prostě nedá věřit. Přijde mi to jako nenáročný TV film na sobotní večer. Nenadchne ani neurazí. Pro mě slabý průměr. Mohlo se z námětu vytlačil mnohem více. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Teda čekal jsem původně duchařský film, než prapidivnou mysteriózní romantiku. Atmosféra majáku kde se polovina příběhu odehrává je fajn, ale bohužel to dost ničí herci. Teda když nepočítám Moore a MAtheson ty celkem ušly. I když Moorová mi byla ze začátku dost nesympatická, pak se to naneštěstí změnilo. Není to film který si pustím ještě jednou ale na jedno podívání se to dá. Rozhodně je to lepší než většina filmů Danielly Steelové. ()

Reklama

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak nudné a nezáživné až hrôza, a keď to človek povie na mysteriózny thriller, tak to zabolí dvojnásobne. Vážne neviem, čo na toto povedať, do pár hodín vyfučí z hlavy... vlastne mi fučí už teraz, takže radšej ukončím to kecanie o ničom, rovnako ako o ničom bol aj tento film. 30/100 ()

Slartibarkfast 

všechny recenze uživatele

Malinko zoufalý pokus o mysteriózní drama. Duchařiny jsem měl vždy rád, ale tohle jde jaksi mimo mě. Nudné, polopatické, trapné, neoriginální. Demi se tu snaží vydrat z hereckého hrobu, ale zůstal tu po ní jen matný přelud. Pokud by byla schopna vůbec něco zahrát, pak tohle rozhodně nebyla ta pravá příležitost, na kterou měla kývnout. Celkově průměr, který na konci filmu sklouzne do regulérní žumpy. 50% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrné mysteriozní drama, které ze začátku dost nudí, ale později nabere docela zajímavých otáček, které vyvrcholí sice dost předvídatelným koncem, ale konečně mě dokázalo v tomhle snímku něco zaujmout. Pro DEMI jsem měl vždycky slabost, ale tak jako ve filmu S.T.R.I.P.T.Ý.Z mě rozpálit nedokázala... ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Komparz tvořili hlavně místní lidé z Newborough a Anglesey, kteří točili na ostrově Llanddwyn. (Lynette)
  • Filmový štáb strávil 1 den u Llanbadrig, kde natočily 2 scény za hřbitova a 1 scénu z interiéru kostela Sv. Patrika. (Lynette)
  • Píseň hrající na párty Mary je "Star of the County Down." (HellFire)

Reklama

Reklama