Reklama

Reklama

Světlo ve tmě

  • Velká Británie Half Light (více)

Obsahy(1)

Život Rachel Carlson (Demi Moore), úspěšné autorky thrillerů, naprosto změní tragická událost: její pětiletý syn nešťastnou náhodou utone. Rachel se rozhodne změnit životní styl a odstěhuje se na odlehlou chatu na skotském pobřeží. Zde však zůstává sama napospas své osamělosti a děsivým představám. Přestává rozeznávat, co je realita a co halucinace, a nakonec bude muset bojovat, aby si zachránila holý život. (Hollywood Classic Entertainment (H.C.E.))

(více)

Recenze (99)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Mám z toho rozporuplné pocity. Na jedné straně tu je místy povedená mrazivá atmosféra, při které mi několikrát naskočila husí kůže a pak také krása skotského pobřeží a na straně druhé je tu opravdu špatný výkon Demi Moore, nedomyšlená zápletka a věci, které zůstaly nevysvětleny - rozhovor knihovnic či rozmluva místního policisty s farářem v hospodě. Navíc ten konec.............no mohlo to být i horší, to je fakt. Každopádně ty negativa převažují. A když do toho přidám Mathesona, kterého zrovna dvakrát nemusím, nemohu dát víc jak 40% ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Průměrné mysteriozní drama, které ze začátku dost nudí, ale později nabere docela zajímavých otáček, které vyvrcholí sice dost předvídatelným koncem, ale konečně mě dokázalo v tomhle snímku něco zaujmout. Pro DEMI jsem měl vždycky slabost, ale tak jako ve filmu S.T.R.I.P.T.Ý.Z mě rozpálit nedokázala... ()

Reklama

dewil21 

všechny recenze uživatele

Spisovatelka odjíždí dopsat knihu na ostrov, kde už kdysi chcíp pes a taky hlídač majáku, s kterým se intimně sblíží. Nedává to moc smysl a do toho prší a nebo fouká dost studenej mořskej vítr. Sem tam Rachel straší mrtvý syn, kvůli kterému se rozešla s manželem, jelikož za sebou nezamkl branku - a je vždy jednodušší svalit vinu na druhého, zvlášť když si se synem v té době měla jít hrát, ale nakonec se na to vykašlala. Nakonec se ale ukáže, že ne všechno mysteriózní musí mít nadpřirozený původ a že za vším je třeba hledat prachy a sex. Na podzimní odpoledne, kdy by psa ven nevyhnal, je to dobrej film... ()

compiler 

všechny recenze uživatele

Kdyby se udělovaly ceny za nejzamotanější filmy, Světlo ve tmě by bylo nominováno hned v několika kategoriích a určitě by si i nějakou sošku odneslo. Pro mě nezajímavý snímek u kterého jsem někdy ani nevědel o co jde. Jediné světlé místečko je hudba, díky které hodnotím jednou hvězdičkou. Víc si opravdu nezaslouží ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Tak nudné a nezáživné až hrôza, a keď to človek povie na mysteriózny thriller, tak to zabolí dvojnásobne. Vážne neviem, čo na toto povedať, do pár hodín vyfučí z hlavy... vlastne mi fučí už teraz, takže radšej ukončím to kecanie o ničom, rovnako ako o ničom bol aj tento film. 30/100 ()

Galerie (33)

Zajímavosti (23)

  • Koně, které diváci vidí ve filmu, musel štáb před natáčením jednotlivých scén ještě různě upravovat. Byla jim přidávána i umělá hříva. (Lynette)
  • Píseň hrající na párty Mary je "Star of the County Down." (HellFire)
  • Stejně tak jako filmová postava Rachel, zůstala herečka Demi Moore v rekreační pronajaté chatě Trearddur Bay po celé filmování v lokaci Anglesey. (Lynette)

Reklama

Reklama