Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šestnáctiletá Bea je poslední panna ve třídě. Jestli se nechce dál ztrapňovat, musí jí kamarádky pomoci najít vhodnou "oběť", která by ji o panenství připravila... (oficiální text distributora)

Diskuze

PŘIDAT PŘÍSPĚVEK
Bobhy

Bobhy (hodnocení, recenze)

Nevím proč, ale mě se to prostě líbilo. Nečekal jsem od toho nějaký zázrak, ale ve finále jsem byl rád, že jsem se dodíval do konce. Občas jsem se od srdce zasmál a narozdíl třeba od "Kluci to taky chtěj" nebo "Holky to chtěj taky 2" to nesklouzlo do trapností a nechutností. Navíc Bea se mi moc líbila jako holka :-)

XLord

XLord (hodnocení, recenze)

Mně se to prostě líbilo... Po první půlhodince bych ho nerjadši přečasně ukončil, ale nakonec jsem byl rád, že jsem zůstal až do konce...

 (hodnocení, recenze)

Mno, treba povedať že som od teenagerskej komédie čakal viac. Film má super momenty ("Spravila si sa?"), ale aj nekonečné chvíle čakania na aspon nejaký dej. Tých 46% od CSFD je adekvátnych.

Krystofore

Krystofore (hodnocení, recenze)

Tenhle film mě příjemně překvapil.Myslela jsem,že to bude klasická středoškolská love story,ale vždycky na těch místech,kde bylo předpokládatelný pokračování,tak tomu naštěstí tak nebylo.Taky mě potěšilo,že tam hráli "normální" lidi.A to jak byla Bea svoje a drzá bylo na šestnactiletou pannu fakt dobrý.

Reklama

Reklama