Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ženatý muž se zaplete do vášnivého a problematického vztahu se ženou, kterou potká v květinářství, a oběma tak zoufale zkomplikuje život. (Netflix)

Recenze (5)

Flego 

všechny recenze uživatele

Pokus o švédsky noir sa vydaril, film má kvalitné spracovanie, tajomnú atmosféru a živočíšnych hercov, ktorí zvládali svoje postavy na výbornú. Na scenári pracoval Ingmar Bergman, až mi bolo ľúto, že sa neskôr nevenoval tomuto žánru. Piata recenzia. ()

Reklama

Gastovski 

všechny recenze uživatele

Plakát dosti namlsal, žádný takový výjev však nečekejte. Naštěstí však i oblečená femme fatale Gunn Wållgren neustále vyžaduje pozornost. A to nejen kvůli genetické výhře v loterii; na její postavě totiž tento zajímavý a notně psychologický noir stojí. Obsahový popis sedí a já mohu film jedině doporučit. ()

Renfield 

všechny recenze uživatele

Martinovo rychlé vzplanutí ve vztahu k Rut působí z dnešního pohledu poněkud neuvěřitelně. A to vůbec pod tíhou jeho občasného chování k ní. Ale obojí k tehdejším filmům noir svým způsobem patří, takže vlastně nijak více neruší. Martin je tím, do nějž jde snadno vidět, Rut potom pravým opakem, tou zajímavou, tajemnou a to až do posledních chvil. Gunn Wållgren ji hraje velmi dobře a je to právě její postava, za které je scénář Ingmara Bergmana cítit nejvíce. Výborná je však i kamera, vůbec pomalé procházení interiérů a využití odlesků světla v nich. Třeba taková první návštěva bytu Rut. 75% ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Švédský noir a rozhodně povedený. Ženatý Martin se zabouchne do prohnaný ženský, která ráda manipuluje a vznikne z toho pěkně toxický vztah. Gunn Wallgren v roli femme fatale skvělá. ()

Galerie (80)

Reklama

Reklama