Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Dokonalá vražda přece neexistuje? Charlie Deegan se před lety oženil s Olivií, jejíž bohatý otec mu financoval studia a posléze pomohl s právnickou praxí. Olivii ale začíná časem nenávidět a navíc se zamiluje do své sekretářky Laury. Hlavou se mu začínají rodit vražedné myšlenky. Jak se ale zbavit manželky, a přitom získat její majetek? Ze své praxe Charlie ví, že spáchat dokonalý zločin je téměř nemožné, a tak se vše pokusí obejít - fingovaným zmizením. Vyjde mu ale tento plán? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

Šak 

všechny recenze uživatele

Solidní detektivka, místy hodně černá komedie s nezapomenutelnou topící scénou, v které se hlavní hrdina velmi razantně zbavuje své nepohodlné manželky. ()

Odpadlik 

všechny recenze uživatele

Kriminální příběh který trochu připomíná romány drsné školy např. J.H.Chaseho (cynické vyprávění v první osobě, hudba, prostředí). Dějem místy probleskuje černý humor a závěrečné vyznění filmu je celkem předvídatelné a zmíněný černý humor se tu projeví v plné míře. ()

Reklama

Lacike 

všechny recenze uživatele

Pomalá trochu komediálne ladená detektívka, ktorá by vystačila na 40 minútovú poviedku, ale v dvojnásobnej stopáži to je strašne zdĺhavé. Chlapí sa rozhodne po dlhej dobe, čo o tom furt len hovori, zabiť svoju ženu kvôli prachom a milenke. Ale bum niekto zabije aj jeho milenku. Čo to má znamenať? Nakoniec chlapíka doženie ironická spravodlivosť. Príliš som nemal chuť mu fandiť a ani to nebolo dostatočne vtipné alebo nejak napínavé. Film som si pozrel hlavne kvôli nádhernej Teri Hatcher a dopozeral vďaka skvelému dabingu s Borisom Rösnerom. Ten chlap mohol nahovoriť aj telefónny zoznam a znelo to pútavo. 5/10. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama