Reklama

Reklama

Uvnitř tančím

  • Velká Británie Inside I'm Dancing (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Uvnitř tančím je příběhem 24 letého Michaela s mozkovým ochrnutím, který dlouhodobě žije v domově pro invalidy "Carrigmore" vedeném impozantní Eileen. V jeho životě nastane zlom, když se do domova přistěhuje rebel Rory O'Shea. Michael s úžasem zjistí, že rychle mluvící Rory, který může pohybovat pouze svojí pravou rukou, rozumí jeho skoro nesrozumitelné řeči. Roryho dynamická a vzpurná povaha zapálí v Michaelovi oheň a představí mu zcela nový svět vně "Carrigmoru". (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

Badmaniak

Badmaniak (hodnocení, recenze)

Uživatel verbal se svým totálním nedostatkem empatie opět nezklamal. Bravo....

aluna

aluna (hodnocení, recenze)

Babu06ster: Jasně, s Duchenovem a jistotou, že se nedožiješ 30ti, a budeš postupně ztrácet schopnost pohybu až se nakonec udusíš, máš spoustu maličkostí, z kterejch se dá radovat - třeba když se ráno probudíš a ještě pořád můžeš hejbat jedním prstem. Když máš IQ 65 a seš zamilovanej do krásný holky, život je taky jedna nikdynekončící pařba. Měnila bych.

Babu06ster

Babu06ster (hodnocení, recenze)

Film moc doporucuju, snoubi se zde cerny humor s lehkou nadsazkou, posetilosti a sobectvim. Prekrasny film se skvelym obsazenim a perfektne zahrane!
vsichni litujeme postizene, rikame si ``boze jeste ze to nejsem ja`` a prispivame k tomu aby se citili jeste hur aniz by jsme to chteli.....a pak jsou okamziky, kdy si rikame ``Proc ja a ne neikdo jiny?``
neuvedujete si ze i se silnym postizenim se da zit krasny zivot, i kdyz ne tak jako druzi, ale obcas i lepe protoze si vazite kazde malickosti.

Uživatel eLeR smazal svůj příspěvek.

Příspěvek byl smazán administrátorem.

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Americkej název taky pochází z jedný scény,a neřekla bych že "Američani musej tohle vždycky pokazit"-když většinou jsou to Češi kteří pojmenují film úplně jinak a blbě.Až na tenhle film samozřejmě=o)

Bartyx

Bartyx (hodnocení, recenze)

Potomac: Protože američani to musej vždycky pokazit. Uvnitř tančím je super název a vychází z jedné byť kratičké, ale velmi silné scény. A tak se to dělá. Nebo aspoň mě se tyhle názvy líbí (viz Obsluhoval jsem anglického krále :-))

Příspěvek byl smazán administrátorem.

Bartyx

Bartyx (hodnocení, recenze)

Včera (vlastně dneska brzo ráno) jsem kouknul na reprízu a nemohl jsem z toho spustit oči. I když to končilo snad ve 3 ráno, vydržel jsem a nelituju toho. Po dlouhé době film s duší.
Mimochodem perfektní herecké výkony obou hlavních hrdinů.

tristran

tristran (hodnocení, recenze)

fajnovej film s prvky černýho humoru (hej majkle, nechceš zkusit karaoke?) chvilkama se člověk směje až se za břicho popadá, chvilkama je mu do breku až se mu chce brečet ;o)
 
určitě stojí za zkouknutí!

hellstruck

hellstruck (hodnocení, recenze)

Páni,páni páni.
Skvost,jen mě mrzí,že jsem film nestihla od začátku,zítra to musím napravit :)

HouseMK

HouseMK (hodnocení, recenze)

Bože, ten trailer je příšernej! Myslel bych, že jde o crazy teenagerovskou romantickou komedii jen a jen o vozíčkáři jménem Rory O'Shea a nešel na to. Podělaní amíci...

kacaabba

kacaabba (hodnocení, recenze)

Človíčka jako je Michael známe. Docela obstojně, bydlí na pokoji jako náš "syn". Mají spolu velmi unikátní vztah, kdy jsou na sobě závislý: "Michael" je ten chytřejší, ale nedokáže se se světem dorozumět a náš "syn" ten prostodušší, který ale dokáže ostatním předat to, co chce říci "Michael". Až do shlédnutí tohoto filmu jsme myslel, že je to naprostý unikát, který snad nemá obdoby. Máme i dobře vyryté do paměti scény, kdy od nich odcházíme - ty výrazy tváře, které vykreslují smutek, až zoufalství. Právě jako to bylo vidět u Michaela. Kolik z nás by ale byl natolik ovlivněn filmem, že by přemýšlel o tom, jak protnout svůj životem s tímto světem? Vždyť většina z nich žije za zdmi ústavů. A věděli jste, že je možné začít někoho takto navštěvovat? Protože známe Michaela, tento film nám přijde v mnohém věrohodný v jeho myšlenkách, pocitech, prožitcích...

Mr.Roman

Mr.Roman (hodnocení, recenze)

Veľmi by ma zaujímalo, prečo je americký názov "Rory O´Shea Was Here". Inside I'm Dancing je dokonalý, nechápem dôvod niečo meniť.

HOODY

HOODY (hodnocení, recenze)

Naprosto souhlasim se Skripim, a taky jsem si hledal jestli je Robertson skutečně postižený, protože ten jeho výkon byl fakt parádní a opravdu jsem nevěděl, jestli to jenom hraje nebo ne :)

Skripi

Skripi (hodnocení, recenze)

Nesúhlasím, Robertson to zahral tak bravúrne, že som si ho musel prekliknúť či nie je postihnutý naozaj :D vlastne všetci traja boli skvelí, takáto vec vie Škripiho dostať úplne do kolien.... láska priateľstvo - čo iné by malo už diváka viac zaujímať.... veľmi dojímavý film a vrelo odporúčam kuknúť ....

shisho

shisho (hodnocení, recenze)

Ten sileny dojem postihnutia Robertsna v kazdej situacii a ten prehnany afekt v mimike jeho tvare mi uz ku koncu poriadne siel na nervy ale aj cez to vyborny film. Myslim ze McAvoyov vrchol ktory tazko predci.

DareDeVill

DareDeVill (hodnocení, recenze)

Filmovy skvost to vobec nie je. Tazko sa to da hodnotit bez manipulacie, ale myslim si ze uz iba zo sucitu a potreby tocenia viacej takychto filmov sa to ocita pravom vo velmi vysokom hodnoteni. Film nie je iba o zazitku. Film by mal aj ponaucit. Takychto filmov s rozlicnou tematikou by bolo treba viac, aj ked je to dojak, ale aspon si mozno par ludi z vacsiny uvedomi ake bezcitne hovada ludia su a zacnu sa aj podla toho spravat(bohuzial vobec tomu neverim ze sa tak stane :( )

Související novinky

Dny evropského filmu běží

Dny evropského filmu běží

29.01.2006

Jen abyste nezapomněli... momentálně probíhá až do 5. února v pražských kinech Světozor a Aero promítání filmů v rámci festivalu Dny evropského filmu. Od 6. do 14. února pak bude festival probíhat v… (více)

Reklama

Reklama