Reklama

Reklama

Kocour Felix

(seriál)
  • USA Felix the Cat
USA, 1958, 134x30 min

Režie:

Joseph Oriolo

Scénář:

Joseph Oriolo

Hrají:

Jack Mercer

Obsahy(1)

Kocour Felix, animovaná legenda, a jeho vypečené příběhy plné legrace i dobrodružství přicházejí k vám. Důvtipný kocour, který si ví rady v každé situaci, zabrousí do Egypta i do vesmíru, vyzraje nad zlými padouchy, překoná všechny potíže a při tom skvěle pobaví celou rodinu! (oficiální text distributora)

Recenze (5)

Koda 

všechny recenze uživatele

Jako malému mě prostě nejvíc asi chytila ta catchy znělka a jeho kufřík. Jinak už si z toho moc nepamatuji, ale jedno vím jistě. Jako malej jsem se na to furt koukal. Naposledy to snad bylo, když jsem byl na horách. ()

Mia_Wallace 

všechny recenze uživatele

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů z mého dětství, už proto, že v něm bylo možné všechno, jako například vycestovat na Mléčnou dráhu kde není nic jiného, než mléko :) ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Na českém DVD Kocour Felix - Výlet do vesmíru, vyšel výběr těchto dílů: Tajemství Kleopatry, Profesor a Kocour Felix, Duch kapitána Felixe, Výlet do vesmíru, Tryskové lyže, Super palivo mistra Válce, Felixova půjčovna peněz, Jak profesor ukradl mrože, Velryba plná zlata, Felix a kouzelná fazole, Profesorova stříkací pistolka, Honba se zlodějem koní, Felixova sbírka lahví, Tady Mars, Felix a mrož a Diamanty z uhlí. Je obrovská škoda, že je to jediný Felix na našem trhu, neb vytváří matoucí dojem. Pokud se seznámíte s originálními díly nebo naopak s těmi nejnovějšími, je možné dojem napravit až na výbornou. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Felixe jsem jako malej moc nesledoval, co vím tak ho moc nedávaly. A ani mě nijak moc netáhl, a v dnešních letech? Mě netáhne už vůbec je pravda že pár hlášek je naprosto šílených, ale v dnešní době to je prostě podprůměrný seriál, navíc profesor je tak děsně nesympatickej že to nejde vyjádřit slovy. ()

Zajímavosti (1)

  • Kocoura Felixe vytvořil v roce 1925 Australan Pat Sulivan. (Zdroj: Panáčci na plátně) (M.B)

Reklama

Reklama