Kocour Felix (TV seriál)

Animovaný

USA, 1960, 30 min

Hrají:

Jack Mercer

Felix mi k srdci nikdy příliš nepřirostl.(30.11.2008)

Z těch nejznámějších animovaných seriálů spíše slabší odvárek.(10.4.2009)

"Dej sem tu tašku nebo tě přetáhnu autobusem!!!" A přesně takový je celý seriál;)(25.3.2007)

Na českém DVD Kocour Felix - Výlet do vesmíru, vyšel výběr těchto dílů: Tajemství Kleopatry, Profesor a Kocour Felix, Duch kapitána Felixe, Výlet do vesmíru, Tryskové lyže, Super palivo mistra Válce, Felixova půjčovna peněz, Jak profesor ukradl mrože, Velryba plná zlata, Felix a kouzelná fazole, Profesorova stříkací pistolka, Honba se zlodějem koní, Felixova sbírka lahví, Tady Mars, Felix a mrož a Diamanty z uhlí.(28.3.2009)

• Campbell

Felixe jsem jako malej moc nesledoval, co vím tak ho moc nedávaly. A ani mě nijak moc netáhl, a v dnešních letech? Mě netáhne už vůbec je pravda že pár hlášek je naprosto šílených, ale v dnešní době to je prostě podprůměrný seriál, navíc profesor je tak děsně nesympatickej že to nejde vyjádřit slovy.(5.5.2011)

Srandovní příběhy srandovně vypadajícího kocoura. Dost vtipný je taky ten profesor.(4.9.2009)

První z dílů, no to nebylo to pravý vořechový, jakmyle však felix dostal barvu tak všem ukázál že nad žlutou tašku co se může promněnit od kajaku po soukromý triskáč, prostě nejni !!!(20.10.2010)

Jeden z mých nejoblíbenějších seriálů z mého dětství, už proto, že v něm bylo možné všechno, jako například vycestovat na Mléčnou dráhu kde není nic jiného, než mléko :)(28.10.2011)