Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Chamtivý strýček (Brian Cox) a hromada dluhů donutí roztomilého smolaře Steva Barkera (Johnny Knoxville) uchýlil se k plánu tak šílenému a zavrženíhodnému, že by dokonce mohl fungovat. Bude předstírat mentální retardaci, pronikne na nadcházející Speciální olympiádu a domů přiveze zlato! Jenomže soupeři celý podfuk prokoukli. Steve díky nim procitá a uvědomuje si, že chce zdolat mnohem větší výzvu: stát se lepším člověkem. U filmu Bláznivá olympiáda, natočeného v produkci neohrožených bratrů Farrellyů (Něco na té Mary je, Těžce zamilován) se budete neskutečně bavit od začátku až po závěrečné titulky! (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (216)

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Naprosto dokonalá odreagovačka u které bych chtěl poznat scénáristu, protože takovoudle magorovinu nemůže vymyslet normální člověk, ale přinejmenším stejný blázen jako ti herci, kteří někteří byli takový postihové, že jsem nevěřil a řval smíchy na celé kolo... Některé naprosto odbourávající hlášky, scénky a všechno... xD ()

DHDV 

všechny recenze uživatele

Docela jsem se bavil! Téma je sice docela drsné a chvilkami mi připadá, že sem tam přestřelí. Johnny hraje opravdu přesvědčivě, a v některých scénách mi připadá, že ani nehraje, že je takoví přirozeně. Buď dělá kraviny zcela upřímně anebo je opravdu takový pošuk! Myšlenku tento film má, to se mí líbí asi nejvíce. Komedie zabaví a možná člověk změní pohled na předsudky… Tohle je ještě kvalitní „šílená komedie“ a ne nějaká slátanina ostatních filmů. ()

Reklama

Torision 

všechny recenze uživatele

Když jsem si film stahoval,původně jsem si myslel,že Johnny Knoxville bude hrát asbsolutně bezcharakterního hajzla(něco jako Matt Dillon v Něco na té Mary je) a všechny postižené bude ponižovat a zneužívat pro svoje dobro.To se mi moc nesplnilo,ale postava,kterou Knoxville hrál,byla vcelku sympatická.Film má celkem i spád a dost se u něj zasmějete. Ať už se třeba scéna,kdy Steve trénuje postiženost koukáním na Forresta Gumpa nebo scéna,kdy Steve spolu s ostatními postiženými tancuje ve sprše na písničku ze Sedmi statečných. U filmu jsem se prostě bavil :o) 80% ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Ten kněz ve zpovědnici byl z opravdu velmi radikální církve, zřejmě konvertuji.. Přišlo mi, že pohodový The Ringer si spíše utahuje z těch, co sami přízemně vtipkují na účet mentálně postižených a ukončil to očekávaným závěrem, nad kterým by jistě zaplesalo rytmem fair-play bijící srdce Sport Billyho.. Knoxville prokazuje svou zajímavost, i když zrovna nejezdí z kopce v nákupním vozíku, či nedostává kulečníkovými koulemi do genitálií. ()

Icefist 

všechny recenze uživatele

Podle mě příjemná komedie, kterou jsem viděl už asi čtyřikrát. Sice to zní dost střeleně přijít k prachům díky podvádění na paralympiádě, ale myslim, že všechno zůstalo v mezích dobrýho vkusu a to oceňuju. Fórů je tu celkem dost a pár vyloženě špičkovejch. Trochu váhám s procenty a asi bych normálně dal sedmdesát, ale Katherine Heigl je kočka k pomilování a jen kvůli ní to zvednu (to hodnocení ;-)). 80 % Oblíbená část- Steve u zpovědi ()

Galerie (24)

Zajímavosti (8)

  • Profesionální zápasník Terry Funk si ve filmu střihl malou roličku. (HappySmile)
  • Kreslený film, který Johnny Knoxville sleduje při povalováníí na gauči na začátku filmu, je seriál Family Guy, epizoda 3x3 "Mr. Griffin Goes to Washington", kterou napsal Ricky Blitt, scénárista tohoto filmu. (HappySmile)

Reklama

Reklama