Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na Středním východě ve fiktivní zemi Zahrain přepadnou zfanatizovaní následovníci na smrt odsouzeného nacionalistického vůdce povstalců Sharifa policejní vůz, který ho převáží z jednoho vězení do druhého. Společně se Sharifem uniknou ještě další vězni – Američan Huston, který vytuneloval zahrainskou naftařskou společnost, Tahar – sadistické hovado a Hassan – něžná duše odsouzená za vraždu nevěrné manželky. Doprovází je i vysokoškolák Ahmed, který vedl přepadení policejní dodávky. Zhostí se sanitky zahrainské rafinérie a společně s arabskou zdravotní sestrou Lailou se vydají k hranicím napříč pouští ve snaze uniknout před vládními vojáky. (Cinemax)

(více)

Recenze (4)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Partička se potácí pouští. Chvílemi je to nuda, chvílemi to docela svižně ubíhá. Závěr tomu ale dodal korunu, když poslední akční scénu udělal tak, že skrz písečná mraka nebylo vidět vůbec nic. Každopádně za tu dobrodružnost tři hvězdičky akorát. ()

Streeper 

všechny recenze uživatele

Vůbec mě to nebavilo, očekávala jsem nějakou pořádnou akci, ale ani to jsem nedostala. Akční scéna, která je na konci není skoro vidět kvůli písku. Takže jsem docela zklamaná. ()

Reklama

Martin741 

všechny recenze uživatele

Dobry akcny film o nahanackach v pusti, tempo nenudi ani chvilu, vladnu slusne dialogy, akurat skoda, ze Zahrain bola fiktivna krajina. 75 % ()

Bredy65 

všechny recenze uživatele

Klasická hoňka pouští kde se lze ubránit dvěma obrněným pásákům s věžičkou s těžkým kulometem ve starém džípu s bednou Molotovových koktejlů. Dost jsem se nasmál a taky dost nudil. 52 let je 52 let. ()

Galerie (34)

Reklama

Reklama