Lebkouni

Krimi / Drama / Sci-Fi

USA, 1988, 91 min

Graham Baker

• Radyo

Taková oddychová scifárna, přijde mi to dělané spíše pro televizi, než pro kino. Námětově poměrně jednoduché, herecky standartní, dějově předvídatelné. Ale když je dlouhá chvíle, dá se na to kouknout i podruhé.(19.7.2002)

Ne nezajimavy popis souziti lidi s jinou mimozemskou civilizaci. Obcas film potesi vtipnymi narazkami, ale jinak docela o cicem.(3.8.2002)

• AngelAngie

Zbytečná hloupost, která byla v TV a kterou jsem stejně musela vidět, neboť jsem kdysi sledovala seriál.(6.2.2010)

Rozpočet $16miliónovTržby USA $25,216,243Tržby Celosvetovo $32,155,047/50%/(10.8.2005)

Rozpočet $16miliónov Tržby Celosvetovo $32,155,047(20.4.2009)

Odhlédnu-li od originálně realistického pohledu na mimozemšťany a soužití s nimi a jejich design, přímo jsem se zhrozil, jak je tato videoklasika mého dospívání ve skutečnosti průměrná. Caan a Patinkin jsou ale dobrá dvojka.(4.10.2007)

James Caan - (Matthew Sykes) +++ Terence Stamp - (William Harcourt) +++ Mandy Patinkin - (Samuel `George` Francisco) +++ Hudba: Curt Sobel +++ Nemecka Cinema - 75%(23.9.2006)

Docela pusobivy pschothriller, ktery ale pusobi nedotazene a lacine.(7.9.2003)

HUDBA: Curtem Sobel(18.9.2006)

• bassator

40%(7.2.2010)

Měl bys jet autem, na procházku jsi moc opilý :D 55%(27.4.2009)

Alien Nation výrazne ťaží z temnej atmosféry a dáva nám jasne najavo, čo by sme asi robili, keby sme sa ocitli v situácií s mimozenšťanmi. Podobne ako u mnohých sci-fi filmov, ani tento sa nemôže brať príliš vážne. Ale ak vypnete mozog a sústredite sa na film, nuda by vás nemala zastihnúť.(27.5.2010)

Jeden ze zajímavých sci-fi filmů. Myslím si, že zpracování není zase tak hrozné. Soužití mimozemšťanů s lidmi mi připomíná stejný problém jako multikulturní společnost dnešního světa.(16.9.2010)

Trocha radosti z kýčovitých let osmdesátých.-Kupodivu dle hodnocení to není film pro každého.(5.6.2009)

Staromódně solidní řízná kriminálka ozvláštněná střetem dvou civilizací s robustním hereckým výkonem mého oblíbence Jamese Caana v roli drsného detektiva ze staré školy. Jeden z mých oblíbených filmů v době, kdy jsem začal být pravidelným návštěvníkem videopůjčovny, který pro mě neztratil svoje kouzlo ani dnes.(17.12.2007)

Naozaj dobra oldschool-ovka s drsne vtipnými hláškami, typickými pre 80. roky, akčnými prestrelkami a zaujímavou kriminálnou zápletkou. Mám pocit, že hodnotenie tohto filmu je slabé len preto, že vznikli odpudivé TV porkračovania, ktoré môžu zničiť celkový dojem z tohto filmu.(25.11.2008)

Pěkné Sci-Fi krimi. Stále se na tento film dá koukat a divák se trochu i pobaví. 55%(6.6.2009)

Souhlasím s ostatními, že je to spíš slabsší průměr, vhodný pro televizi.(5.8.2003)

Už v tej dobe to nebolo v žánri prevratné a predstavuje to len ďalší akčný stret dvoch rozdielnych mimozemských kultúr.(16.4.2011)

• Cement73

Asi to chcelo byť tak trochu o rasizme a neznášanlivosti oblečené do šatu science-fiction... Bolo to však príliš tuctové. Šišatohlavý policajt ma nijako nepresvedčil.(14.11.2008)

<< předchozí 1 2