Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Brittany a Natasha, dvě čtrnáctileté dívky z amerického maloměsta, se doma koušou nudou. Když se u nich objeví celonárodní modla, zpěvák Jordan Cahill, děvčatům se náhodou dostane do rukou jeho digitální záznamník. Chtějí ho zpěvákovi vrátit osobně a přitom zjistí, že Jordan je ve skutečnosti úplně jiný, než jak ho prezentuje jeho nahrávací firma. Odhalují zpěvákovy skutečné umělecké kvality, a přitom zjišťují, že nezáleží na tom, kde člověk žije a co dělá, ale zda dokáže být pravdivý k sobě i svému okolí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

david141474 

všechny recenze uživatele

No, byla to celkem píčovina, ale já se na to podíval z jediného důvodu: Daniele Panabaker. Tato kráska známá především z Flashe, byla to nejlepší na tomhle filmu, ale taky moc uspokojivej výkon nepředvedla. Film bych shrnul následovně: pištění, vřískání, fanatický fanynky, příliš mnoho klišé, na píču děj. Tohle je myslím dostačující vysvětlení jaká kravina to je. Ale tak Daniele a soundtrack drží tenhle paskvil někde mezi 3 až 6 body. Nebýt tohoto, film by ode mě získal 2 body. Děj je velice směšnej, ale měl šmrnc díky Daniele, ta to alespoň tahala m něčemu koukatelnému. Ale ani Daniele nemůže změnit béčkovost tohoto filmu a scénáře. Něco tak otřesného jsem už dlouho neviděl, ten děj to je velký špatný, něco tak nezajímavého se jen tak nevidí, to jsou hold ty Disney nízkorozpočtový filmy, spíš zklamou než nadchnou a to platí i zde. No a finále stálo úplně za prd. Já tomu filmu těch 6/10 dám a to z jediného důvodu: Daniele Panabaker. ()

Teachman odpad!

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 2/10 ... Vizuální stránka: 3/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 2/10 ... Celkový dojem: 1/10. ()

Reklama

Dan9K 

všechny recenze uživatele

Ohromné zklámání :-)...........kravina, při jejímž sledování člověk začne na chvíli pochybovat o své vysoce nadpůrměrné inteligenci. Je to příliš nereálné, příliš trapné, ještě štěstí, že většina postav je opravdu....interesantní.... ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Těšila jsem se, že se dočkám byť intelektuálně podprůměrného, zato ale vtipného filmu, na který jsem se po všech těch Schindlerových seznamech, Hotelech Rwanda, Hodinách, Mnichovech a Syrianách skutečně těšila. Podprůměrný ten film skutečně byl. Vtipný už zdaleka tolik ne. ()

HeyHou 

všechny recenze uživatele

Nic jsem nečekala, nic jsem nedostala.. mezi všemi braky, co jsem kdy viděla to není ale až tak odpadní záležitost, když pomyslím, pro jakou cílovou skupinu tohle bylo točeno.. ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama