Reklama

Reklama

North Shore

(seriál)
USA, (2004–2005), 14 h 42 min (Minutáž: 42 min)

Tvůrci:

Peter Elkoff

Hrají:

Brooke Burns, Kristoffer Polaha, Corey Sevier, Nikki DeLoach, Jason Momoa, Jay Kenneth Johnson, James Remar, Amanda Righetti, Shannen Doherty, Krista Kalmus (více)
(další profese)

Epizody(21)

Obsahy(1)

Bohatí, mocní a krásní jsou hosté luxusního havajského hotelu a možná i proto se to tam intrikami jen hemží. Jejich přání plní ředitel, jehož život se obrací naruby v okamžiku, kdy se tu objeví jeho bývalá láska. (oficiální text distributora)

Recenze (19)

Trainspotter 

všechny recenze uživatele

Kdyby to bylo prvoplánovaně péčko, děj byl byl mnohem originálnější a hlavně koukatelnější, nehledě na to, že herecké výkony by byly stejně a možná i více toporné. Těch kondicionálů je v předchozí větě až až. Takže to stručně řečeno stojí za starou belu, zřejmě proto, že baby co tam vystupujou umí jen kroutit zadkama jak volantem a všichni chlapi tam vypadají jak gayové. Jediné čemu všechno (představitelé, námět, zpracování) vyhovuje, tak požadavkům konzumního trhu. Na druhou stranu není třeba jim to zazlívat, protože proč by měli tito "tvůrci" dělat nějaké vyšší umění, když si chtějí jen namastit šrajtofle. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

No hodnoceno zatím po prvním dnešním dílu..Jinak zatím hodně slaboulinké, skoro žádný děj, herecké výkony chatrné, až na nějaké ty pěkné baby na kterých jsem oči nechal a pěkném vysluněném prostředí havajských ostrovů, mě to zatím bohužel moc neoslovilo..Jen luxusem, krásou něčeho smysluplného bohužel nedocílíme..To je dnes jen samý luxus a samej snob a na houno:-)! ()

Reklama

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Rozcintaná sunny limonáda plná odporného snobismu, povrchnosti a trapnosti. Spousta machrů se surfem na vlně a mozkem v análu, nad kterýma žasne módní přehlídka holčiček z časopisu Esquire, jež zrovna ukazují, jaké bikiny jsou právě trendy. Ale co bych to byl za chlapa, kdybych jim aspoň půl oka sem tam nevěnoval. :) ()

Galerie (31)

Reklama

Reklama