Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Prochy38 

všechny recenze uživatele

Není to nic originálního, ale trapnost a naivita v tomto filmu natolik převládá, že už to pomalu začalo být nepříjemné. V. Diesel by se měl držet akčních filmů a do tohoto se nepouštět - nevyplácí se to. Příběh primitivní a jasný po 20 minutách. Rodinka dost nesympatická, i když z dcery roste solidní kočka, ale to nic nemění. Klasický trapný konec, kdy všichni vše zvládli a přes prvotní averzi se do vojáka straně zamilovali, to fakt nee. Hloupé. Kdyby to alespoň něčím překvapilo. Ale ani to ne. Sympatická L. Graham se nám moc nepředvedla, bohužel. Na to byl tento film moc "rodinný". Smůla ale příště raději ne. ()

zapalik 

všechny recenze uživatele

Ať si říká, kdo chce, co chce, viděl jsem ho nedávno poprvé, a ačkoli tyhle filmy většinou házím do odpadního koše, tenhle mě už třeba kvůli rumunské (?) chůvě docela pobavil. Sice už víte na začátku, jak fillm skončí, že zlo bude potrestáno, drsný svalouš změkne atd., ale podle mě jde o docela slušnou oddechovku s pár docela dobrými gagy. A přiznejme si: i ten největší hltač nočních klubů na ČT2 občas nějakou takovou kravinou nepohrdne. Vždyť by se mu zavařil mozek :-) ()

Reklama

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vin Diesel se celkem proslavil jako drsný akční hrdina podobně jako ve své době Arnie. Arnie se však snažil občas z této škatulky vymanit a natočil pár komedií. K tomuto filmu by asi nejlépe seděla jedna z těch lepších Arnieho (neakčních) komedií a tou je Policajt ze školky. Vin si řekl, že by to taky mohl zkusit s komedií ve které jsou jeho protivníci protivní caparti a nechal se naverbovat do týhle těžký sra.... Takže bych mu poradil ať radši zůstane u svých drsňáků. ()

Mandalorian 

všechny recenze uživatele

Diesel odložil stříbřitě šedé čočky, rychlá auta a rozhodl se pro inovaci: Udělat si ze sebe trochu srandu. Nebo trochu víc ? Přirovnávání k Policajtovi ze školky mi přijde naprosto zcestný hlavně proto, že Diesel NENÍ Schwarzenegger. Navíc má film dost dobrých hlášek i komických situacích: Náramek v kanále. To měm málem roztrhlo. :-D :-D :-D Všichni se to tu budou snažit přirovnat k FaF, Ridickovi a dalším filmům, se kterými má však tato komedie společnou JEN jednu věc - Hlavního protagonistu. A s poklonou musím říct, že to Diesel pojal opravdu skvěle a dokonale mě pobavil. Za mě 5* :-) Zajímavý koment - janicesweet ()

LeG!oN 

všechny recenze uživatele

Já bych to neviděl tak strašně.Je to přeci rodinný film, a tak se nedá čekat nějaká bomba. Docela mile mě to překvapilo, některé vtipy byly i vtipný, ale Vin Diesel se mi sem nějak nehodil (drsňák s černočerný tmy nebo rychle a zběsile). Je to hlavně hodně podobný policajtovi ze školky a tam je stejnej problém s hlavním hercem. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Kapitán Bill Fawcett, v snímku ho ztvárnil Chris Potter, pracoval v Americké armádě během První světové války. Vydával zde humoristický oběžník pro členy své jednotky Captain Billy's Whiz Bang. Ten se stal základem pro vydavatelství Fawcett Publications, které má ve stáji kromě dalších časopisů a knih i komiksy s populárním Kapitánem Marvelem. (imro)
  • Ve scéně na párty, kdy Shane (Vin Diesel) chytí rugbyový míč, je možné všinmout si, že se vedle Shanea mezi záběry z ničeho nic objeví postava afroameričana. (MIG29)
  • Ve scéně po párty, kdy Shane (Vin Diesel) chytá Zoeina (Brittany Snow) přítele, zašpiní si rameno. Když však poté dům uklízí, oblečení má opět čisté. (MIG29)

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama