Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Recenze (308)

golfista 

všechny recenze uživatele

Co všechno může v Americe vydělat 100 mil. dolarů, nad tím zůstává rozum stát...... No vlastně my máme taky "divácky úspěšný Kameňák" ..... ()

POMO 

všechny recenze uživatele

Film čisto pre decká, ktoré si v ňom nájdu rovesníkov s podobnými problémami a hrdinu, ktorý im ich pomôže vyriešiť. No bohužiaľ druholigový, na hony vzdialená kvalitám starých dobrých Columbusoviek (Home Alone, Mrs. Doubtfire). Rodinné hodnoty sú tu skôr iba mechanicky spomenuté, než úprimne vyslovené a vtipy občas dobré, ale väčšinou hluchonemé. Vin Diesel je na tom herecky rovnako ako Arnold Schwarzenegger - viz scéna, v ktorej ho malý chlapec osloví "ocino", čo Diesela akože hlboko zasiahne. Samozrejmosťou je sentiment (otvorený dialóg s najstaršou sestrou) a trápny, klišoidne za vlasy pritiahnutý "akčný" koniec. Najlepšou vecou na filme je postava galakticky debilného a herecky vychutnaného zástupcu riaditeľky školy - škoda že nedostal viacej priestoru. ()

Matty 

všechny recenze uživatele

Horší než Policajt ze školky. 35% Zajímavé komentáře: Isherwood, Rex Mundi, honza-tesa, arbakel, Goodlooker, LucLuc ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Jestli se to natočilo aby mě to nasralo, tak se to povedlo.Na oplátku za mé přiznání už se nenatočí nic podobného, jo? ()

Isherwood 

všechny recenze uživatele

Vinu Dieselovi už asi slzely oči z Riddickových kontaktních čoček a pustil se tedy po vzoru svých předchůdců mezi děti a divákovi z toho slzí oči taky pláčem. Neskutečně šablonovitý scénář na sebe vrší jeden gag za druhým, jejichž kvalitu by uvítali leda tak dramaturgové zábavných pořadů TV Nova, nudné režisérovo podání, které se navíc občas snaží „zavděčit“ akční scénou, které jsou však pro smích i když jsou myšleny smrtelně vážně, jako například úvodní záchranná mise, a mezi tím vším stojí holohlavá hora svalů, která umí svoje drsné charisma prodat mnohem lépe. Zůstává sice pravdou, že Dieselovi se mezi dětmi líbí a že přebalování, zpívání ukolébavek či přípravu snídaně si vyloženě užívá. Jenomže to vše se děje v neskutečně trapných a křečovitých situacích, za něž by se styděl i jeden policista, který šel do školky. Moje uznání by se ještě dokázalo přiklonit zhruba k první polovině, která je relativně zábavná (pokud samozřejmě chcete), jenomže ve chvíli „vzájemného porozumění a dohody“ to jde všechno do háje a s tím i poslední špetka humoru. Tisíckrát nastavená kaše, nespočetněkrát viděné finále, až v tom maglajzu člověk zapomene vnímat, že k tomu hraje vynikající hudba Johna Debneyho, která skvěle paroduje všemožné vojenské motivy. „Takže Vine, až budeš příště volit mezi zásypem dětského zadku a pistolí, nepokoušej se to kombinovat a vyber si jedno z toho ty už budeš vědět co.“ ()

Radyo 

všechny recenze uživatele

Tohohle filmu jsem se fakt bál, protože spojování akčních hrdinů s dětmi většinou ve filmech dopadá katastrofálně, v těch nejlepších případech pak jen průměrně (vzpomeňme na "černočerného" Arnieho, Hulka Hogana anebo třeba z těch malinko lepších pokusů Jackieho Chana, jenž je tomuto dílku s filmem Chůva v akci asi tématicky nejblíže). No, nakonec se toho "černočerný" Vin Diesel ujal poměrně se ctí, i když oslích můstků tam bylo víc než je mostů nad benátskými kanály a děti byly opravdu z těch méně roztomilých. Ale naše omladina se u toho nenudila a o to šlo především. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $56miliónovTržby USA $113,086,868Tržby Celosvetovo $198,636,868║ Tak mal som to možnosť vidieť v kine a musím povedať že vo svojom rámci si to u mňa splnilo účel a koľko-toľko ma to pobavilo, trošku aj pripomenulo môjho moc obľúbeného Policajta zo škôlky(90%), tak že to beriem ako taký priemer, čo ma ani pri ďalších pozretiach neodradí aj vďaka prim opatrovateľovi detí Vin Diselovi. A režisér Adam Shankman práve tu už naznačuje, že v ňom viazol nejaký potenciál a ten aj zúročil v neskoršom Hairspray. "Miestamy celkom stráviteľná zábavka a občas príde aj na akciu aj keď len takú skôr pre tie deti aby sa moc nebáli." ()

Marigold 

všechny recenze uživatele

Neuvěřitelná blbost, což by vlastně až tak nevadilo, kdyby byl Vin Diesel podobný komický "talent" jako třeba Arnie. Bohužel tenhle svalovec se ani nedokáže pořádně ztrapnit prkenností a mermomocí se snaží působit okázale, sympaticky a komicky. Škoda, že mu chybí Arnieho univerzální grimasy a dřevní strnulost, která by z té role udělala aspoň trochu zábavnou záležitost. Vždycky mi unikal smysl obsazování muskulaturních "herců" do podobných komických rolí, nicméně určitá sorta tupých diváků si to žádá, podboně jako bezduché gagy, pitomé akční sekvence a rozuzlení tak dojemně blbá, že by člověk nejradši sežral kuchyňský mixér. Diesel by se měl nadále věnovat anihilaci pangalaktických monster a ne vyměňování posraných plen... U toho druhého totiž až moc vynikne, že pouhé svalstvo nestačí. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Život je nemilosrdný a já jsem ještě horší :). Vina Diesla zrovna nemiluji a jeho XxX eskapády mě vždycky strašně nudili, ale musím uznat, že tenhle film není taková kravina jako jsem očekával. Je to neuvěřitelné. Ze začátku jsem se dost nudil než jsem přišel laciným vtípkům na chuť a dokonce jsem se i zasmál. Možná vám to všem přijde šílené(věřte že mě samotnému taky), ale tenhle film mě pobavil mnohem víc než všechny ty rádoby vtipné sitcomy a komedie natočené bůh ví kým. Není to důvod, abych dal 5*(některé stupidity, Vin s mlíkem pro kojence apod. se prostě odpustit nedají), ale průměrné hodnocení si zaslouží. Byl bych moc rád, aby Vin Diesel po vzoru svého možná i idola Arnolda Schwarzenegera se pro příště i přes mírný úspěch vyhnul dětem a zkusil natočit aspoň poloviční bombu jako Arnoldovi po Policajtovi ze školky (Terminátor 2 byl troch jiná káva :)) ()

Superpero 

všechny recenze uživatele

Tohle snad Vin Diesel neměl zapotřebí, já vím že za to asi dostal slušnej honorář, ale tohle je pod jeho důstojnost. Fakt smutná komedie, když jsem se zasmál 2x za film a to když Diesel zrasí vrtulník (a to zrovna ani nemá být vtipné) a podruhý, když ten kluk sejmul toho šikmookýho hasičákem do ksichtu. Toť vše ničeho lepšího se nedočkáte, jen trapnejch hereckejch výkonů a situací kdy vám bude trapně i za tvůrce. Nevím proč všichni namakaný herci maj potřebu točit s dětma, ale Arnoldův "Policajt ze školky" byl docela v pohodě a "Pan chůva" s Hulkem Hoganem byl zas tak strašnej až byl geniální, a proto je "Ochránce" asi nejhorší z nich. ()

Fr 

všechny recenze uživatele

promiňte, viděl jsem kousíčky. ale můj pětiletý syn by vám to jistě ohodnotil hvězdami čtyřmi. a vo tom asi film z produkce walt disney bude. bohužel, nebo bohudík. škoda, že ten můj kluk neumí ještě psát. to by jste čuměli ! ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

No jo, nízké zdejší hodnocení sice chápu ale stejně, nepřehnali jste to trochu ??? Vždyť je to skvělý film ! Tohle je film k pobavení, ne k přemýšlení. Já se pobavil dost ...... ,-)) ()

Dever 

všechny recenze uživatele

Soundtrack John Debney: 1. Everyday Super Hero ,2. The Good, The Bad and The Ugly ,3. Skip to My Lou ,4. Saturday Night ,5. Sixteen Going on Seventeen ,6. We Will Rock You ,7. The Anthem ,8. The Power ,9. Sound Off (Duckworth Chant) ,10. The Sound of Music ()

novoten 

všechny recenze uživatele

Pozitivní přístup vyjádřený moralistickými radami nejstarší holce, věčně neosobní chování nad věcí a jako vrchol poněkud připitomělé "Dobrou tati". Byla by z toho všeho jednoduše zapomenutelná ztřeštěnost, ale nespočet gagů s tekutinami nejmladšího z rodiny mi tenhle večer poněkud zkazil. ()

tron 

všechny recenze uživatele

„Budem mať niekedy také veľké prsia ako vy?“ Ku koncu to už nie je také zlé, ale obávam sa, že iba preto, lebo sme boli príliš unavení rozčuľovaním sa nad prehajdákanou šancou „Vin v schwarzi-komédii“. Diesel sa svojmu Veľkému Vzoru síce vyrovnal po stránke tržby, ale Arnieho – beztak nijako nadpriemerné – komédie (Dvojičky, Policajt zo škôlky...) po stránke zábavy neprekonal. Trápna akcia, nefungujúce dialógy, rutinné vzťahy medzi postavami, zlá réžia, zlý scenár, zlé všetko. Decká nie sú fotogenické ani na 24,5% a gauneri - škoda reči. Za zmienku stojí snáď len káčer a babysitterka z Československa. ()

Boss321 

všechny recenze uživatele

Vin Diesel musel mít asi hodně velkou nouzi o filmy, že se upsal takovéhle kravině a nebo mu dali přečíst jiný scénář než podle kterého točili :)........ ()

Jossie 

všechny recenze uživatele

Co na to říct, typický rodinný film, naprosto stejný, jako všechny filmy s touhle tématikou. Když se hodně nudíte nebo nechcete přemýšlet, tak proč ne. ()

Djoker 

všechny recenze uživatele

Doba pokročila a komerční televize si dovolí nasadit tento flák do hlavního vysílacího času. Beru to jako výsměch divákům, kteří stále ještě nezavrhli televizi. Samotný film nemá co nabídnout. Mimochodem tu jednu hvězdičku dostal za krásnou Brittany Snow. Vinova anabáze v Hollywoodu se zřejmě blíží ke konci, protože po vzoru svých starších vyrýsovaných kolegů přesedlal na trapné rodinné komedie a ty znamenají cestu to zatracení. ()

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama