Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Ostřílený mariňák Shane Wolfe už má za sebou celou řadu náročných úkolů, tentokrát ho ale čeká zcela výjimečný úkol, a to zajištění bezpečí pěti dětí zavražděného bezpečnostního experta ministerstva obrany. Shane je postupně donucen vyměnit svůj arzenál zbraní a potápěčských kombinéz za plenky a jídlo pro děti. Kromě zločinců musí zkrotit mladou rebelku Zoe, zasmušilého čtrnáctiletého Setha, osmiletou fanynku bojových umění Lulu, tříletého Petera, o dva roky mladšího Tylera a v neposlední řadě jejich excentrickou rumunskou pečovatelku. Přestože jsou pro něj běžnou rutinou smrtelně nebezpečné mise, jeho představa o přežití v drsných podmínkách dostane reálnou podobu teprve v okamžiku, kdy je postaven tváří v tvář každodenním rodinným povinnostem. (TV Nova)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (308)

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Vin Diesel se celkem proslavil jako drsný akční hrdina podobně jako ve své době Arnie. Arnie se však snažil občas z této škatulky vymanit a natočil pár komedií. K tomuto filmu by asi nejlépe seděla jedna z těch lepších Arnieho (neakčních) komedií a tou je Policajt ze školky. Vin si řekl, že by to taky mohl zkusit s komedií ve které jsou jeho protivníci protivní caparti a nechal se naverbovat do týhle těžký sra.... Takže bych mu poradil ať radši zůstane u svých drsňáků. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Akční neherec Diesel se po vzoru svých osmdesátkových předchůdců pokouší o komediální kariérní odbočky. Podle očekávání to nebyla žádná sláva, scénář se mnohdy jeví jako z hlavy šílence, ale k mému překvapení Ochránce sporadicky dokáže vygenerovat nějaký ten fórek, a film celkově, při velmi uvolněné náladě, neublíží. Diesel herecky toporný, a on to prostě jinak neumí, jiní zase nepřirozeně přehrávají, snad jen dívčina Morgan York působí uvolněným a viditelně si své role užívá. ()

Reklama

mosnak odpad!

všechny recenze uživatele

Viděno asi tak před 3 lety. Namakaný svalovec se stará o rozmazlené americké hajzlíky. Stallone a Arnold to už mají za sebou. Teď i Vin! Gratuluji, opět se jedná o obrovskou sračku... původně jsem chtěl dát jednu hvězdu,ale když jsem dnes viděl upoutávku na Primě Family,kde tento snímek představovali jako "Dudlíkator" srazil jsem to až na samé dno nevkusu :-( 2% - dávám za Vina. ()

Zevon odpad!

všechny recenze uživatele

Muskulaturní antiherec Vin Diesel si nemohl střihnout lepší roli, která je mu ušita přímo na míru, než hlavní postavu hlídače rozežraných spratků emancipované úspěšné podnikatelky všestihatelky. Připravte si pořádného jointa, protože takovouto kokotinu, evidentntě inspirovanou podobnými škváry z devadesátých let jen tak nedáte, ani když ji budete sledovat se záchodové mísy. Stačí se podívat na tu plejádu tupých ksichtů - nic jiného než pořádná kadence sraček, fučících z řiti mamuta z toho vystřelit nemohla. ()

LeG!oN 

všechny recenze uživatele

Já bych to neviděl tak strašně.Je to přeci rodinný film, a tak se nedá čekat nějaká bomba. Docela mile mě to překvapilo, některé vtipy byly i vtipný, ale Vin Diesel se mi sem nějak nehodil (drsňák s černočerný tmy nebo rychle a zběsile). Je to hlavně hodně podobný policajtovi ze školky a tam je stejnej problém s hlavním hercem. ()

Galerie (57)

Zajímavosti (17)

  • Záporáci v závere filmu používajú pištole Heckler & Koch USP-45, SIG-Sauer P226 a Desert Eagle, ako aj karabínu M4A1 s granátometom. (ČSFD)
  • Bradley James Allan na filmu dělal jako bojový choreograf, v závěrečných titulcích uvedený pod jménem Bradley Allan. Dva maskované ninjy ve filmu představují kaskadéři Huang Ming Jian, Peng Zhang, Bradley Allan, Joe Eigo a Allen Keng. (Rominator)

Související novinky

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

Vin Diesel jako vyměklý terminátor

23.05.2011

Projekt se sice jmenuje lákavě – The Machine – a Diesel si v něm zahraje kyborga, navrženého jako ultimátní zbraň, ale neradujte se. Scénář napsali ti samí lidé co Noc v muzeu a půjde o rodinnou… (více)

The Rock leze na skálu

The Rock leze na skálu

30.08.2007

Dříve nebo později to postihne každého filmového svalnatce náhlý přechod od drsné akce k rodinné komedii, v níž si hrdina, který předtím lámal vazy padouchů jako suché pařezy, musí poradit s hordou… (více)

Lak na vlasy podruhé

Lak na vlasy podruhé

04.03.2006

Pláč diváků po zhlédnutí rádoby komedie Ochránce ještě nestačil ani utichnout a režisér Adam Shankman už nám chystá další nadílku. Dostal totiž od New Line Cinemy nabídku režírovat remake… (více)

Tatínek Rock

Tatínek Rock

30.11.2005

Snad všichni velcí akční hrdinové si nakonec po sérii filmů, v nichž pod jejich rukama skonalo mnoho nepřátel, odskočili k tomu, aby si natočili nějakou příjemnou rodinnou komedii, v nichž jejich… (více)

Reklama

Reklama