Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Na malej železničnej stanici, kde žijú ľudia, ktorí stále na čosi čakajú, no ono to neprichádza, a túžia kamsi odísť, no nevedia kam. Všetci očakávajú svoj vysnený vlak, ktorý možno nikdy nepríde. Ale nakoniec je to i tak jedno, pretože i tak nikto nevie, kam má ísť. To aby sa nič nedialo, lenže ono sa diať začne vo chvíli, keď je na toaletách nájdený zavraždený Gitarista. To už prichádza na stanicu polícia, aby prípad prešetrila. Odrazu je každý podozrivý... Komédia s detektívnou zápletkou na motívy jednej z divácky najúspešnejších a najvtipnejších komédií Stanislava Štepku v Radošinskom naivnom divadle. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (49)

klokyn 

všechny recenze uživatele

Pravdupovediac film o ničom. Síce sa mi na to nepozeralo vyslovene zle a bez problémov som to dopozeral dokonca, ale bol to jeden z filmov, ktorý nevyzerá uveritelne, herci hrajú divadelne a zle a zápletka je len v pozadí nudných dialógov. Nechápem, prečo bolo v programe pod názvom tohto snímku napísané slovo "komédia". Vôbec sa totiž nezhoduje s obsahom. ()

mira007 

všechny recenze uživatele

Slovenská komedie dle divadelní hry z roku 2004 se skvělou Zdenou Studénkovou, skvělým Abrhámem a v budoucnu skvělou Vicou Kerekes bohužel moc skvělou komedií není. Má to neokoukaný námět - vyšetřování vraždy na malém nádraží - ale mně to přišlo jak humor z televizní suchopádné inscenace.Dvě hvězdy za obsazení. ()

Reklama

COLOR 

všechny recenze uživatele

Za Studenkovú mínus tri hviezdičky, za ťažkopádnosť mínus hviezdička, za scenár mínus hviezdička a ešte jedna za pointu. Za kameru plus hviezdička, za Milana Lasicu plus pol hviezdičky. Škoda. Katka Kolníková by si zaslúžila lepší posledný film. V divadle to mohla byť akokoľvek skvelá hra, bohužiaľ na plátne za veľa nestojí. ()

Dudek 

všechny recenze uživatele

Naprostý souhlas s tím co tu tvrdí kleopatra, i já jsme tenhle snímek vnímal stejným způsobem. Zaujal hned začátek s chytlavou hudbou a celkem příjemnou režií. Opravdu svěží vánek, který je jen dalšm důkazem, že nejhorší filmy se točí u nás. Dokonce i ten Josef Abrhám, který v naších filmech předvádí jeden hrozný herecký výkon za duhým mě tu zaujal. Zdejším studeným hodnocením však nejsem absolutně překvapen, chápu jej. Konečná stanica působí velmi amatérským dojmem a to se mi právě tolik líbilo. Úžasně inovativní a osvěžující zážitek. Znovu bych se samozřejmě nepodíval. ()

Mylouch 

všechny recenze uživatele

"Prečo s plačom, keď sa dá veselo ?" A sled scének naznačuje, že na divadle se to dobře může dařit, bohužel se ve filmovém provedení nedaří výstavba příběhu, přestože jí s atmosférou pomáhá hudba seč může, ani není patrná snaha vtáhnout diváka do hry osobité poetiky. Dialogy hýří sarkastickými hříčkami bez promyšlenějšího pointování. Herecké výkony ani slovenština českých herců příliš neurazí, potěší Šišková, Abrhám už delší dobu neoslňuje ale zde z průměru nevybočuje. ()

Galerie (9)

Zajímavosti (2)

  • Autorom hudby je Peter Mankovecký, ktorý si vo filme zahral zavraždeného gitaristu. (megajalec)
  • Natáčení probíhalo na vlakovém nádraží v západoslovenském městečku Brezová pod Bradlom. (skudiblik)

Reklama

Reklama