Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V New Yorku se náhodně na Štědrý den setkává 5 lidí. Jsou propojeni sérií nevysvětlitelných příhod a s malou vzájemnou pomocí si uvědomují nový smysl svých životů. (oficiální text distributora)

Recenze (109)

golfista 

všechny recenze uživatele

Připadalo mi to, jako by se Palminteri pokusil natočit americkou "Love actually". Jenže ani účast hereckých hvězd nedokázala zakrýt základní nedostatek - slabý scénář. Vzniknul tak "vánoční" film, který sice neurazí, je vhodný pro vánoční podvečer, ale tak na kanálu Hallmark ... 50% ()

kleopatra 

všechny recenze uživatele

"Jo, vánoční deprese se na mě zas vrhla, protože mi moje kost se striptérem zdrhla".... Kdepak Láska nebeská, tyhle lidské střípky nedrží vůbec pohromadě a moje budoucí vzpomínky se už teď zužují jen na taneček krásné Penélope a písničku barového klavíristy, což je při čerstvém dojmu zoufale málo. ()

Sarkastic 

všechny recenze uživatele

Veskrze průměrná záležitost na jedno vánoční použití. Hraje sice na trochu vážnější notu, ale má i několik úsměvných (hádka policajtů v kavárně) a dojemných míst. Pak je tu samozřejmě malý bonbonek v podobě mnohými zmiňovaného tanečku Penélope Cruz. Co se týče konce, ten už asi nikoho nepřekvapí, ostatně jak by to všechno mohlo na Vánoce jinak dopadnout, že. ()

Tuxedo 

všechny recenze uživatele

Vykalkulované drama o několika lidech, kteří jsou na Vánoce hrozně, hrozně, hrozně moc nešťastní. Ve světle toho tak nemůže fungovat ani promíchání pár příběhů s mystikou. ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Láska nebeská, kterou místo (britsky) "lidských" příběhů drží (poamericku) dohromady hlavně andělé, zázraky a reinkarnace, což v naší ateistické společnosti přece jen neuspěje. Navíc mám pocit, že jsem vlastní reinkarnací někoho jiného, protože jinak si nedovedu představit, že ač jsem tenhle film nikdy neviděla, přesně jsem veděla, co pronese pan policista v nemocnici u lůžka nebo jak se vyvrbí postava Robina Williamse. ()

hellstruck 

všechny recenze uživatele

První dojem byl více než dobrý, s citovým vydíráním u filmů nikterak problém nemám, pokud to není až příliš samoúčelové. Noel je zajímavý film o lidech, které spojuje samota a smutek. Příběhy nebyly tak špatné, ale samotné vyvrcholení se mi zdálo krapet přehnané a především natahované. Takže nakonec si asi nebudu pamatovat smutnou Susan Sarandon a její dojemné vylíčení toho, proč nemá ráda Vánoce, ale spíš tu nekonečnou nudu, ve kterou se to obrátilo. ()

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Laciný nápad, svést se na vlně trendu (vánoční) romantické komedie rozporcované do mozaiky. Láska nebeská vytvořila určitý vzor (ačkoli je sama velmi problematická) a Dárek z lásky je jen takový malý derivát. A je to škoda, protože mít v jednom filmu Susan Sarandon, Penélope Cruz a Robina Williamse mohlo být báječné. ()

Lavran 

všechny recenze uživatele

Někdo mě měl varovat, že se to zvrhne v takovou emocionální supranálož! Palminteri je něco jako mozkomor - vyždímá z diváka-nebožáka i tu nejposlednější emoci (pozn. levně) a nedělá mu sebemenší potíže uchylovat se k přeslazenému "columbovskému" kýči z dob prvních dvou dílů HP a Sám doma. Jistě chápete mou nelibost. Herecké obsazení je naopak fajn, přičemž vede stárnoucí Alan Arkin (připomíná mi mého pradědečka:)), ale to mi stejně nedává jediný rozumný důvod, proč bych neměl na Dárek zapomenout. P.S. Když už zde byla zavedena "řeč" na similaritu s Láskou nebeskou, minimálně obal a potisk DVD se k ní hlásí zcela nepokrytě, o tom žádná. Pochybuji však, že to tvůrcům (a zklamaným divákům) přineslo vůbec nějakou satisfakci. ()

castor 

všechny recenze uživatele

Člověk ani moc neví, co si o tom má myslet. Tolik zajímavých herců (z toho dva držitelé Oscara) a trestuhodně promarněná šance. Režisérovi Chazzu Palminterimu nabízené protéká mezi prsty, očividně hledal inspirace jinde (Love Actually) a i když se s přibývajícími minutami přece jenom něco vyždímá, výsledek je natolik rozpačitý, že je to obrovská škoda. K někomu možná, ke mně ale ty „emoce“ nedoputovaly.. Melancholické (čtyřicetiprocentní) Vánoce!! ()

freddy 

všechny recenze uživatele

Miluji vánoční filmy. Tenhle se řadí k těm komornějším a depresivnějším. Můžeme sledovat lidi, kteří Vánoce z různých důvodů nemají rádi nebo je neprožívají tak, jak by je chtěli prožít. Je zde mnoho depresivních nálad a člověk místo aby se odreagoval, tak sklouzne do mírné deprese z toho, co právě viděl. Rozhodně to ale není film, který bych si chtěl pouštět na Štědrý den nebo během Vánoc, protože ta deprese z tohoto filmu přímo vyzařuje. Proto se o Vánocích snažím spíše vyhledávat vánoční komedie než dramata. Ale i přesto považuji tento film za vcelku vydařený, nic se tu výrazně nepokazilo a herci podali dobré výkony. Takže rozhodně zajímavý film, ale tak maximálně za tři hvězdičky, a to ještě s přivřeným okem... ()

nunka 

všechny recenze uživatele

Vianočná nuda, okorenená depresiou, vzťahovými peripetiami a Penelopkiným nezabudnutelným vlnením v latino rytme. Na všetko ostatné v tomto filme zabudnem už zajtra ráno. ()

petaspur 

všechny recenze uživatele

Vánoce, samota, žárlivý polda, nehybná maminka, odpuštění, zlomená ruka, reinkarnovaná manželka v mužském těle, deprese a to vše splácáno ve snímek, který příliš neskrývá své ambice zaujmout. Výsledkem je však tradiční kočkopes s několika vtipnými momenty, špetkou témat k zamyšlení a většinou buď zoufale neoriginálních nebo lehce prokouknutelných situací. ()

Deimos 

všechny recenze uživatele

TV/// Obsazení 5/10 Děj 3/10 Hudba 4/10 Efekty 5/10/// Paul Walker, místy trošku vtipné -Susan Sarandon očividně nudí přítomné na plátně, bohužel někomu nedošlo, že toto bude přenášet i na díváky, hodně zdlouhavé/// Tohle je film jenž dokáže ve vánoční čas vytvořit tu správnou atmosféru. Nebo alespoň jako kulisa poslouží dobře. Jenže během normálního roku vás zajisté nechá chladným, což je velký nedostatek. Děj je slabí jak čajíček a téměř není čím by vás film oslovil. Sem tam se něco najde "Ty mě fyzicky přitahuješ!" "No dovolte ja nejsem gay!, Co po mě chcete?!" "Ty jsi moje reinkarnovaná manželka" "A vypadněte!" atd. jenže to opravdu nestačí./// Celkem 39%/// ()

Tsuki 

všechny recenze uživatele

2 hvězdičky? jak se tak dívám, tak nechápu hodnocení ostatních... Možná že vidět tento film na štědrý den večer dokáže trochu ovlivnit hodnocení svou atmosférou, ale myslím, že tak špatně na tom tento film rozhodně není. zkrátka příjemné vánoční melodrama. ~(3,3)~ ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Tenhle film mě dostal. Vánoční atmosféra na každém kroku, herci kteří hrají téměř o život a skvěle dopracovaný scénář. Scénář takový jako kdyby se někdo snažil slepit rotrhané kousky papíru. A ta hudba byla téměř dokonalá. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Jsou filmy, které se přihlásí o pozornost halasným tanečkem v pestrém kostýmku. A pak jsou ty, které přijdou nenápadně, potichu a pozvolna vás vtáhnou do důvěrného dialogu na témata ukrytá hluboko v srdci přičemž všechny ty zajímavé myšlenky a témat stydlivě ukryvá do zdánlivě banálních klišé. Ano, ten kdo od filmu čeká jen tanečky Penelope Cruz, je pochopitelně zklamán, protože neslyší, co mu tahle meloncholická, smutná vánoční mozaika vlastně vypráví. Film bez hluchého místa s řadou velmi silných a emotivních scén (vyprávění Rose proč nemá ráda vánoce, scéna s křížkem, smutný příběh Artieho, Julesova snaha dostat se do nemocnice, scény Rose s matkou.. i další) ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Trochu iný vianočný film, ktorý sa snaží hrať na vážnu LÁSKU NEBESKÚ. Má fajn atmosféru i obsadenie, len na našich súradniciach príde čisto americký príbeh o osamelosti a psychických problémoch trochu menej uveriteľný. Vzhľadom na počet samovrážd, bežné odlúčenie od rodiny a depresiami trpiacich občanov USA to ma pre amíkov vyššiu výpovednú hodnotu. Mne to prišlo občas umelé (pre mňa nepochopiteľné vykecávanie problémov cudzím ľuďom), ale herci podávajú skvelé výkony... Ale radšej odporúčam podobne vážne ale omnoho uveriteľnejšie PODOBY LÁSKY... ()

Reklama

Reklama